У мережі з'явилася дуже несподівана інформація про те, що один із невідомих прототипів ВАЗ 2108 знаходиться у легендарному музеї Porsche. Ці дивовижні кадри виклали у мережу, де можна побачити цей радянський автомобіль.

Відомо про те, що один із легендарних радянських автомобілів знаходиться у знаменитому музеї за кордоном. Всім добре відома «вісімка», яка була в пошані у бандитів, і не тільки привернула чимало уваги і за кордоном.

Варто відзначити, що знімки даного автомобіля вже можна було бачити в мережі, проте вигляд начинки ВАЗу 2108 на фотографії ще не потрапляв. Також є доказ того, що ця машина стоїть у музеї Porsche – це табличка.

Важливо повідомити, що є інформація про те, що цей екземпляр виготовлений шляхом вибивання на дерев'яних формах. Про це говорить його м'ятий метал кузова.

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Окрім цього, у мережі є відеоролик, який показує дебют легендарної машини – ВАЗ 2108. У відеоролику про створення цієї машини ведений елемент, як кузов робиться з вибивки на дерев'яних формах.

ВАЗ 2108 мав особливий попит свого часу, його також можна побачити і сьогодні на дорогах. Однак такі машини в хорошому стані – рідкість, тому що їх кузов постійно гниє і за ними потрібен ретельний догляд.

Читайте також:

Є навіть Запорожець: мешканець Польщі випадково знайшов цвинтар занедбаних старих автомобілів. Фото

Водіїв попередили: в Україні запроваджується європейський порядок страхування автомобілів. Що зміниться

Робили за спецзамовленням: у мережі показали дефіцитну модель автомобіля ВАЗ