У мережі показали унікальну капсулу часу-позашляховик "Волинь" , який ідеально зберігся

Навіть сьогодні любителі класичних радянських машин знаходять безліч капсул часу в хорошому стані. В основному це продукція ВАЗ,"Москвич", "Волги "і так далі, проте іноді зустрічаються по-справжньому рідкісні машини, такі як, наприклад, ЛуАЗ-969М"Волинь". Такою знахідкою на своєму YouTube-каналі поділився блогер "Roma Urraco".

Знайдений автомобіль був випущений в 1989 році, і, незважаючи на свій вік, знаходиться в ідеальному стані, оскільки після покупки всі 32 роки простояв в гаражі. Тому одометр показує пробіг всього в 97 кілометрів.

"Волинь" стояла на виробництві досить довгий час — з 1979 по 1996 рік. Модель випускалася досить невеликими партіями, тому на дорогах зустрічається рідко, а в хорошому стані і поготів.

Машина настільки нова, що у неї навіть збереглися свинцеві пломби на тенті. Від тривалої стоянки колеса ЛуАЗ - 969 були заблоковані, так що її мало не вручну змогли винести з гаража 8 осіб.

Надалі цю "Волинь" планують відмити, відправити на технічне обслуговування, і після цього вона буде виглядати так, ніби щойно виїхала з салону.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що водіям розповіли, як оскаржити штраф, виписаний фантомом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали експортний "Москвич" в ідеальному стані.

Також "Hyser" писав, що в автомобілях Tesla виявилася серйозна поломка.