У мережі розмістили дуже корисну інформацію, в якій мова йде про здоров'я людини. Справа в тому, що медики виявили несподіваний позитивний ефект, який може дати простий популярний напій.

Цю новину розмістили на порталі «lenta»

З'явилася інформація про те, що данська дослідницька група надала перші докази того, що кава з молоком є ​​дуже корисним напоєм для людини. Так, цей популярний ранковий напій багатий на рослинні речовини з антиоксидантною дією.

Дослідники з Копенгагенського університету в Данії провели дуже цікаве дослідження, яке розплющило очі багато на що. Якщо каву пити з молоком, можна отримати протизапальний ефект. Справа в тому, що коли пити каву з молоком, то подвоюється ефект поліфенолів, це пов'язано з білками.

Як відомо, поліфеноли дуже корисні для організму людини, оскільки вони мають протизапальний ефект. Однак на даний момент це все мало добре вивчено, але дослідження все говорять самі за себе.

За словами професора Маріанни Ніссен Лун, поліфеноли поводяться дуже добре у поєднанні з амінокислотами. Тобто кава з молоком – чудовий напій за результатами досліджень.

Популярні новини зараз

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Виноград засохне і його доведеться вирубати: що в жодному разі не повинно рости поряд з ним

Готується відставка Шойгу: вже заарештували його головного заступника, який жив у особняку з "Майстра та Маргарити"

Показати ще

"У дослідженні ми показуємо, що протизапальна дія поліфенолу на імунні клітини посилюється, коли він вступає у реакцію з амінокислотою", – розповів фахівець.

"Наші результати показують, що реакція між поліфенолами та білками також відбувається у деяких вивчених нами кавових напоях з молоком", - продовжив експерт у сфері медицини.

Читайте також:

Жданов розповів, що станеться, якщо найближчим часом Путіна дуже підведе здоров'я

Для міцного здоров'я та гарного настрою: як правильно приготувати узвар