Професійний доктор, лікар-гастроентеролог і гепатолог, кандидат медичних наук Сергій Вялов поділився своїм досвідом і дав кілька цінних порад. Він розповів, який популярний сніданок може дуже погано позначитися на вашому здоров'я.

Відповідну публікацію Сергій В'ялов розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Жир - самий калорійний і найшкідливіший, але поживний елемент. Особливо якщо він тваринного походження. У таких продуктах багато холестерину і тригліцеридів. Вони підвищують навантаження на підшлункову і прискорюють розвиток атеросклерозу кровоносних судин всього тіла", - підписав публікацію лікар.

Крім цієї новини, кандидат медичних наук Сергій Вялов пояснив, що бутерброди і велика кількість жирної їжі дуже погано впливають на організм, однак, відмовляти повністю від бутербродів з сиром не варто.

"Відмовитися від бутерброда - боляче душі. Погодитися - боляче для серця або підшлункової. Якщо ви з'їдаєте за один присід багато жирного, це вимагає від підшлункової та печінки напруженої роботи", - поділився своїми знаннями доктор.

Також Сергій Вялов розповів, що така їжа, як бутерброди, може сильно піднімати рівень холестерину в крові.

Популярні новини зараз

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Що потрібно додати в ґрунт, щоб помідори виросли солодкими та м'ясистими: розкриваємо секрет

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Допоможе звичайний лимон: як треба варити яйця, щоб вони не луснули та не тріснули

Показати ще

"А ось для серця не так важливо, скільки бутербродів ви з'їли сьогодні. Куди важливіше, чи збираєтеся ви повторити цю процедуру завтра, післязавтра, а потім ще й послепослезавтра. Чим більше їсте тваринного жиру, тим вище рівень холестерину і тригліцеридів в крові, і тим швидше розвивається атеросклероз", - продовжував лікар.

Люди, які підписані на сторінку лікаря в соцмережі, не пройшли повз і почали писати свої відгуки.

"Я щоранку, їм вершкове масло і сир(бринза),калмицький чай(чай із заварки,молока,солі,перцю.А що є?Кашу з ранку, теж шкідливо говорять.Від ковбаси погано", "одні кажуть їжте вершкове масло, корисно для жовчного, інші кажуть не їжте. Заплутали зовсім ...", "треба ж я думала на сніданок житній хліб з вершковим маслом і шматочком сиру корисний сніданок, а виявляється млинець теж шкідливо", - написали свої думки фоловери Сергія Вялова.

Коментарі

Коментарі

Нагадаємо, що українцям розповіли, як зміцнити свій імунітет.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали продукти, які провокують діабет.