Для довгого і щасливого життя важливо здоров'я, а здорового тіла і гарного самопочуття можна домогтися, дотримуючись простих і доступних правил.

По-перше - це регулярні фізичні навантаження, по-друге - дотримання правильного режиму харчування і вживання в їжу правильних продуктів, по-третє - це відмова від алкоголю і тютюнопаління. Є ще й четверте правило - це правильний режим і розпорядок дня. Завдяки цим простим складовим ваше життя стане яскравішим, самопочуття краще і з'явиться заряд бадьорості, пише "Живий журнал".

Один з американських дієтологів Лорен Манакер поділилася корисною стравою для тих, хто веде правильний спосіб життя. Вона пояснила, що сочевичний суп забезпечує можливість контролювати концентрацію міститься в ньому натрію. Сочевиця дуже корисна для серця завдяки вмісту в ній клітковини і калію.

Дієтолог рекомендує вживати цю страву рекомендується 2-3 рази на тиждень. Він здатний знизити рівень поганого холестерину. Головне варити його без додавання магазинних ковбас. У супі повинні бути овочі, включаючи моркву і капусту, що забезпечить не тільки смакові якості, але і наповнить його поживними речовинами.

Продукти, отримані з м'яса шляхом переробки, вкрай негативно впливає на організм, підвищуючи рівень холестерину, що шкідливо для серця. З цієї причини важливо віддати перевагу овочам, уникаючи ковбас в страві.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, скільки українцям доведеться витратити на новорічний стіл.

Також Hyser повідомляв, що самий звичайний омлет виявився небезпечним.

Нагадаємо, що ця риба- "магніт" для онкології.