- солоні огірки – 600 г;
- цибуля ріпчаста - 1 штука;
- рослинна олія – 2-3 ст.л.;
- цукор – 1,5 чайної ложки;
- томатная паста - 1,5 ст.л.;
- часник – 2 зубки;
- чорний мелений перець – за смаком.
Солоні огірки наріжте невеликими кружальцями і викладіть у чашу блендера. За допомогою насадки "ніж-подрібнювач" потрібно перебити огірки до кашоподібного стану. Також можна їх натерти на тертці із середніми осередками або пропустити через м'ясорубку.
Далі очистіть цибулю та наріжте її невеликими кубиками. Викладіть в розігріту з олією сковороду. Смажте на середньому вогні, періодично помішуючи, до золотистого кольору.
До цибулі додайте|добавляйте| подрібнені огірки (якщо вони виділили занадто багато соку, трохи злийте його), перемішайте і готуйте близько 7-10 хвилин|мінути| на невеликому вогні.
Після закінчення часу додайте в сковороду цукровий пісок, видавлений через прес часник, томатну пасту та чорний мелений перець.
Гасіть 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Після чого масу перекладіть в чашу і перебийте за допомогою занурювального блендера.
Ось і все, дуже смачна ікра із солоних огірків готова. На стіл подавайте в охолодженому вигляді з скибочкою білого хліба або як додаток до рису, макаронів, картопля і т.д.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Читайте також:
Скільки не закрийте – завжди буде мало: рецепт ікри з моркви та помідорів на зиму
Взимку ви насолоджуватиметеся цим під картоплю: рецепт ікри з молоденьких маслюків
Взимку ви насолоджуватиметеся цією консервацією: рецепт ікри зі стручкової квасолі та помідорів