Ніхто не заперечуватиме, що лаваш на кухні - це своєрідна паличка-виручалочка, можливість щось приготувати швидко і смачно.

Отже, щоб приготувати лаваш із соковитою начинкою із тушкованих овочів, необхідно підготувати такі продукти:

  • лаваш 4-5 штук;
  • картопля 400 грам;
  • кабачок 1 штука;
  • морква 1 штука;
  • цибуля 1 штука;
  • капуста білокачанна 300 г;
  • Перець червоний солодкий 1 Штука;
  • соус томатний 1
  • Кумін 1 Чайна ложка
  • Паприка сушена 1 Чайна ложка
  • Часник сушений 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний
  • Олія 2-3 ст. ложок
  • Листя салату 8 Штук
  • Зелень За смаком (петрушка, кріп, зелена цибуля)

Овочі помийте, очистіть. Картоплю наріжте дрібними кубиками, кабачок і моркву – тонкими скибочками, цибулю – півкільцями.

Кумін прогрійте на розігрітій олії до появи аромату та потріскування. Додайте цибулю, моркву та обсмажте протягом двох хвилин.

Капусту наріжте, у перцю видаліть плодоніжку і насіння, наріжте соломкою. Кабачок, капусту та перець обсмажте протягом 2-3 хвилин. Викладіть у форму для запікання.

Увімкніть духовку на 180 °C. У розігріту олію додайте кумин, сушений часник, паприку. Картоплю обсмажте протягом 5 хвилин до напівготовності, періодично помішуючи. Викладіть у форму для запікання.

Популярні новини зараз

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Посоліть і поперчіть до смаку, додайте томатний соус, перемішайте. Запікайте в розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин|мінути| до готовності картоплі. За цей час перемішайте двічі. Трохи остудіть готове рагу, додайте|добавляйте| подрібнену зелень, перемішайте. Аркуш лаваша розріжте на 2 частини. У центр покладете листя салату, 2-3 ложки рагу. Загорніть лаваш у рулет, повертаючи краї. Прогрійте в духовці протягом 5 хвилин при 180 °C. На пікніку лаваш із начинкою з рагу можна приготувати на ґратах-грилі.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем