М'ясо гармошка - соковите, ніжне та дуже смачне м'ясо на всі випадки життя. Майже ніяких зусиль, а на столі така смакота!
Отже, для приготування соковитої "свинини-пружинки" знадобляться такі продукти:
- 1 кг свинини (в ідеалі – корейки);
- 200 г грибів;
- 150 г помідорів;
- 100 г сиру;
- 150 г цибулі;
- гірчиця до смаку;
- сіль за смаком;
- перець за смаком.
Для того, щоб приготувати соковиту "свинину-пружинку" з помідорами, сиром та грибами, потрібно вибрати рівний (прямокутний), щільний шматок м'яса (як на буженину). На м'ясі зробити поперечні надрізи завтовшки щонайменше 1 див, не дорізаючи остаточно.
Кожен розріз потрібно посолити та поперчити.
Цибулю нарізаємо кільцями.
Помідори нарізаємо кружальцями.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Сир тонко нарізаємо.
В один розріз вставити помідор та сир, в інший гриби та цибулю.
Знову помідор і сир, гриби та цибуля.
Змастити гірчицею.
Запікати приблизно 1.5-2 години.
важливо!
- Зважайте на особливості своєї духовки. У різних духовках час та температурний режим приготування можуть відрізнятися.
- Не пересушуйте м'ясо. Корейка дуже делікатне м'ясо - пересушити дуже легко, тому не тримайте його занадто довго в духовці.
Готове м'ясо розрізати, намагаючись, щоб у кожну порцію потрапили помідори, сир та гриби, цибуля.
Читайте також:
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків із м'ясом
"Осіння насолода": рецепт надзвичайно ніжного м'яса, запеченого з гарбузом у духовці
Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись