Щосили гримить сезон консервації і українці займаються заготовками на зиму. І це правильно, адже ми не знаємо, що на нас чекає і краще мати рятівні баночки зі смакотами.

Звичайно, у вас є свої рецепти консервації, але чому б не спробувати щось нове. Особливо, якщо це нове – правда перевірений рецепт. Отже, зберігайте собі те, як зробити смачні бочкові помідори в банках на зиму.

Бочкові помідори, кадр з відео

Інгредієнти на банку 1 літр:

сіль - ст.л.;
гірчиця - ст.л.;
помідори;
кріп - гілочка;
болгарський перець - шт.

Приготування бочкових помідорів:

1.Викладаємо в банку очищений від нутрощів болгарський перець, гілочку кропу. Кладемо в банку помідори, поки заповнимо її повністю.

2.Висипаємо в банку столову ложку з гіркою солі та гірчиці.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

3.Заливаємо в банку воду, закриваємо кришкою і збовтуємо до змішування солі та гірчиці з водою.

Бочкові помідори, кадр з відео

Відправляємо банку в льох на 2 місяці. В результаті виходять смачні бочкові помідори без оцту.

Читайте також:

Вечеря пряма як в ресторані : рецепт салату з курячою печінкою, баклажанами і помідорами .

Ви його полюбите відразу: рецепт апетитного салату зі смаженими баклажанами, помідорами та соєвим соусом.

Обов'язково додайте виноград: рецепт казкових маринованих помідорів на зиму – ви здивуєте всіх знайомих.