Щосили гримить сезон консервації і українці займаються заготовками на зиму. І це правильно, адже ми не знаємо, що на нас чекає і краще мати рятівні баночки зі смакотами.
Звичайно, у вас є свої рецепти консервації, але чому б не спробувати щось нове. Особливо, якщо це нове – правда перевірений рецепт. Отже, зберігайте собі те, як зробити смачні бочкові помідори в банках на зиму.
Інгредієнти на банку 1 літр:
сіль - ст.л.;
гірчиця - ст.л.;
помідори;
кріп - гілочка;
болгарський перець - шт.
Приготування бочкових помідорів:
1.Викладаємо в банку очищений від нутрощів болгарський перець, гілочку кропу. Кладемо в банку помідори, поки заповнимо її повністю.
2.Висипаємо в банку столову ложку з гіркою солі та гірчиці.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
3.Заливаємо в банку воду, закриваємо кришкою і збовтуємо до змішування солі та гірчиці з водою.
Відправляємо банку в льох на 2 місяці. В результаті виходять смачні бочкові помідори без оцту.
Читайте також:
Вечеря пряма як в ресторані : рецепт салату з курячою печінкою, баклажанами і помідорами .
Ви його полюбите відразу: рецепт апетитного салату зі смаженими баклажанами, помідорами та соєвим соусом.
Обов'язково додайте виноград: рецепт казкових маринованих помідорів на зиму – ви здивуєте всіх знайомих.