Варена кукурудза в молоці – найсмачніша та найніжніша кукурудза, з тонким вершковим смаком! Іноді люди пафосно кажуть, що це правильний спосіб варити кукурудзу.
Цей спосіб приготування кукурудзи дорожчий, ніж звичайний, але результат того вартий.
Для приготування знадобляться такі продукти:
- кукуруза - 6 початков;
- молоко - 1 л.;
- вода - 1 л.;
- сирок плавлений "Дружба" – 200 р.;
- часник – 4 зубчики;
- розмарин – 2 гілочки;
- мускатний горіх – 1 штука;
- перець чилі – 1 штука;
- сіль 2-3 ч.л.
Отже, качани кукурудзи потрібно очистити від листя та рильців, промити холодною водою і розрізати навпіл.
До речі, відвар, що залишився після варіння кукурудзи, можна використовувати для приготування молочно-овочевого супу або зварити на ньому вівсяну або ячну кашу.
Або ж рідину, в якій варилася кукурудза, можна охолодити, заморозити та використати повторно.
Коридор затемнень 2025: які 5 знаків зодіаку чекає на місяць справжніх випробувань
Шок у світі авто: сотні нових BMW покинуті на парковці – хто винен
Нові комахи і агресивні бур’яни наступають: як зміни клімату перетворюють Україну
Анатолій Анатоліч показав свій "банан": дуже пишається – вже 21
Читайте також:
"Насипте мені з гіркою": рецепт рису з фаршем, квасолею, кукурудзою та солодким перцем
І навіть двох вам буде мало: рецепт смачної піци з крабовими паличками, кукурудзою та яйцями
Знайомі вимагатимуть від вас розкриття секрету: готуємо найсмачнішу кукурудзу у фользі