Якщо ви гадаєте, щоб такого швиденько приготувати на обід, приготуйте сирний суп з курячими сердечками - це швидко, ситно і смачно!
Отже, для приготування сирного супу з курячим серцем, знадобляться такі продукти:
- картопля 3-4 штуки;
- цибуля 1 штука;
- морква 1 штука;
- курячі серця 600 г;
- олія 1–2 ст. ложки;
- вода або курячий бульйон - 1200 мл;
- плавлені сирки для супу 100-150 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- зелень до смаку.
Для початку потрібно промити серця під проточною водою, прибрати судини і розрізати кожне серце на половинки або четвертинки, прибравши всю кров.
Цибулю і моркву дрібно нарізаємо і обсмажуємо протягом 5 хвилин на добре розігрітій сковороді з олією на середньому вогні.
Додати серця і готувати ще 10-15 хвилин.
Тим часом потрібно помити та почистити картоплю та нарізати її шматочками середнього розміру.
Гороскоп на завтра, 6 червня: потужний планетарний зсув виб'є з колії знаки Зодіаку
У Києві запроваджують обмеження для авто: що варто знати і які машини не впустять в столицю
ТЦК йдуть на нові хитрощі: відстрочки, інвалідність і навіть бронь від мобілізації не врятують
Свинина на вагу золота: як шашличний сезон впливає на ціни в Україні
Додаємо картоплю до "засмаження", заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.
Покладіть у каструлю сир, посоліть, поперчіть. Готуйте ще 5 хвилин або довше, поки картопля не стане м'якою.
Готовий суп потрібно посипати рубаною зеленню.
Читайте також:
Його захочеться пити чашками: рецепт овочевого супу з молодою кукурудзою та вершками.
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком