Таку аджику ви точно не куштували! Кабачково-яблучна аджика з солодким перцем - це зовсім нове для ваших смакових рецепторів.

Докладніше про те, як приготувати заготівлю за рецептом кабачково-яблучної аджики із солодким перцем читайте у нашому матеріалі.

Для приготування заготовки за рецептом кабачково-яблучної аджики із солодким перцем нам знадобиться:

  • Кабачок — 5 кг
  • Перець болгарський - 1 кг
  • Перець червоний пекучий - 200 г
  • Часник - 200 г
  • Яблуко - 1 кг
  • Морква - 1 кг
  • Олія - ​​500 мл
  • Оцет - 125 мл
  • Цукор - 200 г
  • Сіль - 100 г

Спосіб приготування заготовки за рецептом кабачково-яблучної аджики з солодким перцем:

Для початку приготування заготовки за рецептом кабачково-яблучної аджики з солодким перцем ми омиваємо та очищаємо всі необхідні овочі та фрукти. Однак, хочу зазначити, що при використанні гіркого перчика в даному випадку аджика набуває досить гострого смаку.

Далі для приготування заготівлі за рецептом кабачково-яблучної аджики із солодким перцем ми пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку, при цьому інтенсивність кольору аджики залежить від соковитості та насиченості болгарського перцю.

Популярні новини зараз

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Потім в кабачково-яблучну аджику з солодким перцем ми додаємо олію, цукор, оцет і сіль, щоб збалансувати смак і надати специфічних відтінків.

Кабачково-яблучну аджику із солодким перцем варимо справжнім вогником протягом 2 годин, після чого акуратно розкладаємо по стерильним баночкам. У кожну 0,5-літрову баночку під кришку додаємо 1 чайну ложку оцту, щоб зберегти свіжість та аромат, потім закочуємо та укутуємо із турботою.

А тепер залишається трохи залишити кабачково-яблучної аджики із солодким перцем для дегустації, щоб насолодитися унікальним смаком свіжої аджики.

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

Такої принади ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси в харчовій плівці

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи