Цей простий, але неймовірно смачний рецепт хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином дозволить вам насолодитися ароматом та хрумким смаком капусти, приготовленої в домашніх умовах. Будь то сніданок, обід чи вечеря, ця заготовка стане ідеальним доповненням до вашого столу.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом хрусткої та соковитої капусти на зиму з аспірином читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином нам знадобиться (на 1 банку):

  • капуста білокачанна - 250 г
  • окріп - 300 мл
  • аспірин - 1 шт

Спосіб приготування закуски за рецептом хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином:

1. Візьміть свіжу вилочку капусти вагою близько 800 грамів і наріжте її на тонкі смужки для хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином.

2. Розділіть нарізану капусту на три рівні порції приблизно по 650 грамів кожна. Для цього можна використовувати кухонні ваги або орієнтуватися на око.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

3. Щільно покладіть капусту в стерилізовані банки. При цьому намагайтеся ущільнити капусту, щоб отримати компактну заготовку у вигляді хрусткої та соковитої капусти на зиму з аспірином.

4. На кожен шар капусти покладіть пігулку аспірину. Цей інгредієнт допоможе зберегти капусту свіжою та хрусткою протягом тривалого часу.

5. Залийте окропом кожну банку з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином, щоб повністю покрити капусту. Зверніть увагу, що окріп має бути чистим і свіжим.

6. Герметично закрийте банки з хрусткої та соковитої капусти на зиму з кришками аспірином або використовуйте спеціальні затискачі, щоб створити надійну герметичність.

7. Укутайте банки з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином у теплу ковдру або покладіть їх в одну ємність із гарячою водою. Це допоможе процесу заквашування хрумкої та соковитої капусти на зиму з аспірином та повного остигання заготовки.

8. Залиште банки з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином у теплі та остудіть їх повністю. У цей час відбувається процес ферментації і капуста дозріватиме, збагачуючись смаком.

Після повного остигання банки з хрусткою та соковитою капустою на зиму з аспірином можна зберігати в холодильнику або в прохолодному місці.

Тепер у вас є власна домашня заготівля з капусти, яку можна використовувати у різних рецептах. Насолоджуйтесь її свіжим смаком та багатим ароматом прямо у себе вдома!

Читайте також:

З'їжте з ранку та ще й на роботу понесете: рецепт овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці

Хрусь-хрусь, в гості до вас стукаю: рецепт неймовірного капустяного салату німецькою. У чому його секрет

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи