Пропоную вам унікальний та смачний рецепт овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці, які будуть ідеальним вибором для сніданку. Це швидка та проста страва, яка ситна та задовольнить будь-якого гурмана.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці, нам знадобиться:
- 4 невеликі булочки
 - 4 яйця
 - 100 г бекону (будь-якого)
 - 200 г помідорів
 - 150 г перцю
 - 100 г сиру
 - 100 г цибулі
 - сіль
 - чорний перець
 
Спосіб приготування страви за рецептом овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці:
Для приготування страви за рецептом овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці, дрібно наріжте цибулю, бекон та перець. Наріжте помідори на невеликі шматочки для овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці.
Обсмажте бекон для овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці, без додавання олії у сковороді. Потім додайте цибулю і обсмажте її. Після цього додайте перець та обсмажте його до готовності. Додайте нарізані помідори і трохи посоліть і поперчіть до смаку. Продовжуйте обсмажувати всі інгредієнти для овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці, разом.
"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"
Через цю деталь водії масово отримують штрафи: що потрібно мати в авто вже сьогодні
Соковиті сардельки у вершково-часниковому соусі під сирною скоринкою: рецепт, який точно урізноманітнить магазинне
Іржа не спить: 7 популярних авто, які розсипаються швидше, ніж ви встигнете пройти ТО
Зріжте верхівку булочок і видаліть м'якуш (його можна використовувати для приготування сухариків).
Наповніть половинки булочок обсмаженими овочами для овочів із яйцем, запеченими у звичайній булочці.
Додайте яйце в кожну булочку і посипте сиром для овочів із яйцем, запеченим у звичайній булочці.
Викладіть булочки у форму для запікання та поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте їх протягом 20-25 хвилин.
Ваші ароматні та апетитні овочі з яйцем, запечені у звичайній булочці, готові до подачі! Насолоджуйтесь їх смаком та спробуйте експериментувати з різними начинками, додаючи овочі, м'ясо та інші продукти на свій смак. Смачного!
Читайте також:
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи
Як заморозити помідори на зиму, щоб вони були прямі як з грядки
