Пропоную вам унікальний та смачний рецепт овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці, які будуть ідеальним вибором для сніданку. Це швидка та проста страва, яка ситна та задовольнить будь-якого гурмана.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці, нам знадобиться:

  • 4 невеликі булочки
  • 4 яйця
  • 100 г бекону (будь-якого)
  • 200 г помідорів
  • 150 г перцю
  • 100 г сиру
  • 100 г цибулі
  • сіль
  • чорний перець

Спосіб приготування страви за рецептом овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці:

Для приготування страви за рецептом овочів з яйцем, запечених у звичайній булочці, дрібно наріжте цибулю, бекон та перець. Наріжте помідори на невеликі шматочки для овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці.

Обсмажте бекон для овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці, без додавання олії у сковороді. Потім додайте цибулю і обсмажте її. Після цього додайте перець та обсмажте його до готовності. Додайте нарізані помідори і трохи посоліть і поперчіть до смаку. Продовжуйте обсмажувати всі інгредієнти для овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці, разом.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Зріжте верхівку булочок і видаліть м'якуш (його можна використовувати для приготування сухариків).

Наповніть половинки булочок обсмаженими овочами для овочів із яйцем, запеченими у звичайній булочці.

Додайте яйце в кожну булочку і посипте сиром для овочів із яйцем, запеченим у звичайній булочці.

Викладіть булочки у форму для запікання та поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте їх протягом 20-25 хвилин.

Ваші ароматні та апетитні овочі з яйцем, запечені у звичайній булочці, готові до подачі! Насолоджуйтесь їх смаком та спробуйте експериментувати з різними начинками, додаючи овочі, м'ясо та інші продукти на свій смак. Смачного!

Читайте також:

Хрусь-хрусь, в гості до вас стукаю: рецепт неймовірного капустяного салату німецькою. У чому його секрет

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи

Як заморозити помідори на зиму, щоб вони були прямі як з грядки