Свинина (м'якоть) – 500 грам;
Гарбуз – 500 грам;
Цибуля (червона) - 1 штука;
Часник 2-3 зубчики
Гарбуз очистіть від шкірки та насіння і наріжте великими шматочками.
М'якуш свинини вимийте, обов'язково обсушіть паперовим рушником, інакше зайва волога не дасть йому обсмажитись - воно гаситиметься. Наріжте середніми шматочками. М'ясо можна брати від будь-якої частини туші. У мене окіст.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Червону цибулину очистіть і наріжте часточками. Червону цибулю можете замінити на шалот або звичайну ріпчасту.
Часник очистіть і наріжте пелюстками.
У сковороді на середньому вогні розігрійте частину олії. Викладіть свинину і обсмажте, помішуючи, 5-7 хвилин|мінути| до рум'яної скоринки.
У форму для запікання викладіть гарбуз, обсмажене м'ясо, червону цибулю та часник. Все полийте рослинним маслом, посоліть і поперчіть. Зверху розподіліть гілочки свіжого чебрецю. Якщо немає свіжого чебрецю, візьміть сухий.
Форму накрийте кришкою або затягніть фольгою. Поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 35-40 хвилин.
Читайте також:
Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись
Перевірений спосіб: як за кілька секунд визначити, що вам продають м'ясо з домішками чи хімією
Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком