Свинина (м'якоть) – 500 грам;

Гарбуз – 500 грам;

Цибуля (червона) - 1 штука;

Часник 2-3 зубчики

Чебрець, чебрець (3 гілочки) - 10 грам;
Рослинна олія – 2 стіл. ложки
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком

Гарбуз очистіть від шкірки та насіння і наріжте великими шматочками.

М'якуш свинини вимийте, обов'язково обсушіть паперовим рушником, інакше зайва волога не дасть йому обсмажитись - воно гаситиметься. Наріжте середніми шматочками. М'ясо можна брати від будь-якої частини туші. У мене окіст.

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Показати ще

Червону цибулину очистіть і наріжте часточками. Червону цибулю можете замінити на шалот або звичайну ріпчасту.

Часник очистіть і наріжте пелюстками.

У сковороді на середньому вогні розігрійте частину олії. Викладіть свинину і обсмажте, помішуючи, 5-7 хвилин|мінути| до рум'яної скоринки.

У форму для запікання викладіть гарбуз, обсмажене м'ясо, червону цибулю та часник. Все полийте рослинним маслом, посоліть і поперчіть. Зверху розподіліть гілочки свіжого чебрецю. Якщо немає свіжого чебрецю, візьміть сухий.

Форму накрийте кришкою або затягніть фольгою. Поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 35-40 хвилин.

Читайте також:

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись

Перевірений спосіб: як за кілька секунд визначити, що вам продають м'ясо з домішками чи хімією

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком