складові
Баклажани 1 кг
Болгарські перці 1 кг
Помідори 1 кг
Цибуля 2 шт.
Печериці 1 кг
Часник 6-8 зубчиків
Сіль 2 ст. ложки
Цукор 150 г
Чорний перець горошком до смаку
Рослинна олія 180-200 мл
Оцет 9%-й 180 мл
Баклажани наріжте середніми шматочками, а перці, помідори та цибулю – дрібнішими.
Печериці наріжте пластинками або шматочками. Часник посікти ножем або пропустіть через прес.
Викладіть у каструлю гриби та овочі (крім часнику). Додайте сіль, цукор, чорний перець, олію та оцет, перемішайте.
Доведіть до кипіння та варіть 15–20 хвилин. Закиньте часник та готуйте ще 10 хвилин.
Розкладіть салат зі стерилізованих банків і закатайте. Переверніть, укутайте та остудіть. Зберігайте у прохолоді.
Читайте також:
Тільки відвернулися, а його вже немає: рецепт пирога зі свіжими баклажанами, сиром та яйцями
Захочеться хапати одразу двома руками: рецепт ніжних млинців із баклажанів із картоплею
Ця насолода готується в мікрохвильовій печі: рецепт баклажанів з курячим фаршем і сиром
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на завтра, 6 червня: потужний планетарний зсув виб'є з колії знаки Зодіаку
Зірки шепочуть про гроші: які знаки Зодіаку можуть зірвати фінансовий куш у найближчі тижні
Карпатка з полуницею: рецепт легендарного торта, який підкорює вершини смаку
Ілона Гвоздьова вперше розповіла правду про розлучення з чоловіком: "Кільце на пальці. Серце зайняте"
І під картоплю, і просто з хлібом: рецепт заготівлі на зиму з баклажанів "12 негренят"