складові
Баклажани 1 кг
Болгарські перці 1 кг
Помідори 1 кг
Цибуля 2 шт.
Печериці 1 кг
Часник 6-8 зубчиків
Сіль 2 ст. ложки
Цукор 150 г
Чорний перець горошком до смаку
Рослинна олія 180-200 мл
Оцет 9%-й 180 мл
Баклажани наріжте середніми шматочками, а перці, помідори та цибулю – дрібнішими.
Печериці наріжте пластинками або шматочками. Часник посікти ножем або пропустіть через прес.
Викладіть у каструлю гриби та овочі (крім часнику). Додайте сіль, цукор, чорний перець, олію та оцет, перемішайте.
Доведіть до кипіння та варіть 15–20 хвилин. Закиньте часник та готуйте ще 10 хвилин.
Розкладіть салат зі стерилізованих банків і закатайте. Переверніть, укутайте та остудіть. Зберігайте у прохолоді.
Читайте також:
Тільки відвернулися, а його вже немає: рецепт пирога зі свіжими баклажанами, сиром та яйцями
Захочеться хапати одразу двома руками: рецепт ніжних млинців із баклажанів із картоплею
Ця насолода готується в мікрохвильовій печі: рецепт баклажанів з курячим фаршем і сиром
Популярні новини зараз
Показати ще
Ці 5 знаків Зодіаку у 2026 р. увірвуться на вершину: кар'єрний вибух, про який вони мріяли роками
Не пропусти: шалений зорепад Оріоніди 2025 обвалить нічне небо України, коли дивитись
Рецепт салату "Манон" з куркою та огірками: коли просто - значить по-святковому
Оля Полякова розкрила таємницю: справжнє прізвище її старшої дочки приголомшило навіть Машу Єфросиніну
І під картоплю, і просто з хлібом: рецепт заготівлі на зиму з баклажанів "12 негренят"