Нещодавно Денис Шмигаль заявляв про те, що в Україні буде запровадити принцип "Роботою чи воюй". Це означає, що українці не фронту мають працювати офіційно, щоби платити податки, з яких фінансується армія.

Також прем'єр міністр говорив про те, що гроші на армія беруть якраз із внутрішнього бюджету, а не міжнародної допомоги, тому податки дуже важливі. Після цього виступив і військовий ЗСУ, який запропонував збільшити робочий день для українців із 8 до 10 години.

ЗСУ: скрін з відео

Капітан ЗСУ та експерт з енергетичних питань Андрій Гнатуш вважає, що дві години українці мають працювати на відновлення ВПК та економіки країни.

"Українцям необхідно максимально мобілізуватися. Зрозуміти, що війна їх стосується. А хто забув, той може у темряві посидіти, подивитися на чорні вулиці за вікном. Треба максимально брати участь у піднятті обороноздатності країни. Я б взагалі на місці держави розглянув варіант переведення з 8-ї. годинного робочого дня на 10-годинний. Дві години працюємо на відновлення економіки країни, на енергетичні потужності, на ВПК" , - зазначив Гнатуш в ефірі Київ24 .

Він наголосив, що війна - це не лише справа військових, це справа кожного.

Популярні новини зараз

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Тіна Кароль блиснула "оновленим" тілом: Дан Балан втратив би дар мови

Пообіцяли йому перемогу у війні: стало відомо, з ким міг радитися путін, нещодавно теж їздив до них

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Андрій Гнатуш, кадр з відео

Коментуючи удари росіян по українській енергетиці, Гнатуш сказав, що РФ зараз воює не просто за території України, а й за нашу енергетику.

Читайте також:

Суд поставив ТЦК на місце: штрафувати просто так не будуть

Батьків попередили офіційно: як навчатимуться школярі у Києві з 1 вересня .