Багато українців користуються послугами оператора Водафон. Звісно, ​​клієнтів у них не так багато, як у того ж Київстару, але ж. вони є.

І ця інформація буде вкрай важливою для абонентів цього оператора. Особливо для тих, хто користується послугами водофон вже давно і стосується це сім-карток.

Водафон

Мобільний оператор Vodafone вводить новий код 75, з якого починаються номери його клієнтів. Нові номери вводяться не замість вже існуючим, а на додаток до них. Це дозволить розширити кількість користувачів Vodafone на 10 мільйонів нових номерів.

"У Vodafone з'явиться ще один код з "п'ятіркою". До списку кодів мережі мобільного зв'язку, доступних абонентам Vodafone, додається ще один +380 75. Компанія розпочинає впровадження нового номерного ресурсу у всі внутрішні системи та послуги" , - повідомляє прес-служба компанії .

На сьогодні Vodafone вже використовує у своїх номерах чотири коди: 050, 066; 095; 099. При цьому, як сказано в тому ж повідомленні, власникам раніше придбаних СІМ-карток зі старими номерами нічого не потрібно робити. Їхні номери залишаються дійсними і, як і раніше, комунікуватимуть як з номерами всередині своєї мережі, так і з номерами зовнішніх операторів.

Популярні новини зараз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Показати ще

Подорожчання мобільного зв'язку, фото: youtube.com

Читайте також:

Це повинен знати кожен: що зробити, якщо під час відключення світла зникає мобільний зв'язок .

Кияни можуть радіти: Кличко розповів, коли відкриють метро між Теремками та Либідською.