В Україні мешканці шести регіонів наразі мають можливість отримати фінансову допомогу у розмірі 10,8 тис. грн за кожного члена сім'ї, який постраждав внаслідок бойових дій.

Про це пише «obozrevatel»

Естонський рада у справах біженців є виконавчим агентством, яке займається цією ініціативою, дозволяючи українцям подати заявку на тримісячну грошову виплату у розмірі 3600 гривень.

Ця допомога доступна в Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областях, підтримуючи різні цільові групи.

Процес подання заявки включає прийняття попереднього рішення на підставі інформації, наданої основним заявником під час телефонної розмови з командою Естонської ради у справах біженців або за допомогою подання онлайн-запиту.

За позитивного остаточного рішення одержувачі отримуватимуть щомісячну допомогу у розмірі 3600 гривень на особу протягом трьох місяців, при цьому багатоцільову грошову допомогу буде переведено на спеціальний банківський рахунок.

Популярні новини зараз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Якщо буде встановлено, що сім'я вже отримувала аналогічну допомогу від іншої організації за той самий період, її можуть виключити із програми допомоги Естонської ради у справах біженців.

Реєстрація звернень щодо надання допомоги здійснюється з понеділка по середу з 9:00 до 12:00. Для реєстрації отримання грошової допомоги можна звернутись за телефонами: 0939447568, 0738361238, 0738109344.

Для тих, хто проживає на тимчасово окупованих або нещодавно деокупованих територіях та не має можливості здійснювати телефонні дзвінки, можна подати онлайн-заявку за наданим посиланням: https://is.gd/LhGMum.

Читайте також:

Краще про це знати заздалегідь: уряд навчатиме українців, як житиме лише на свої гроші

Будете стрункою завжди: як харчуватися взимку, щоб не набрати зайвої ваги

Їх проклинав кожен водій: які радянські машини розвалювалися прямо на ходу