Одяг – це унікальний спосіб вираження себе, проте деякі речі можуть зіпсувати зовнішній вигляд і додати жінці кілька непотрібних років.

Які модні помилки краще уникати? Hyser підготував поради, які предмети одягу краще уникати, бо вони старять жінок будь-якого віку.

1. Невдалі кольори

Багато жінок вважають, що темні відтінки роблять їх вигляд візуально стрункішими. Це правда, але головне – не переборщити. Наприклад, чорний колір може зробити образ занадто тяжким та нудним, особливо, якщо обирати total black. Краще розбавляти образ спокійними та свіжими відтінками, особливо біля обличчя, щоб освіжити його. До речі, стилістка Еліз Ган вважає, що чорний колір можна вдало замінить шоколадним – адже він робить образ більш загадковим, надає таємничості і впевненості. Цей колір, як базовий елемент, витончено вплітається у палітру, створюючи магію взаємодії з іншими кольорами, аналогічно до чорного.

2. Невідповідний фасон

Просте правило, про яке говорять багато стилістів: носіть одяг, який відповідає вашій фігурі. Вбрання не повинно бути ані занадто облягаючим, ані занадто великим. Слід вибирати речі, які ховають недоліки і підкреслюють гідність.

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

3. Нудні аксесуари

Сережки, браслети та кільця можуть додати барв та свіжості до повсякденного або бізнес образу. Але тільки якщо ви виберете правильні аксесуари. Не варто фокусуватися на класичних варіантах, спробуйте сучасні та яскраві прикраси, які підкреслять вашу індивідуальність і освіжать вас.

4. Тільки зручне взуття

Звісно, зручно носити м'яке взуття без підборів. Але такі туфлі та ботинки роблять образ нудним і більше підходять жінкам похилого віку. Це не означає, що треба постійно ходити в каблуках. Просто слід звертати увагу на сучасні тенденції, що допоможе освіжити образ.

5. Занадто довгі сукні та спідниці

Максі чудово виглядає в вечірніх нарядах, але на щодень такий варіант не підходить. Занадто довгі сукні та спідниці навіть зроблять наймолодшу дівчину вигляд старше. Тому краще вибирати довжину до коліна або міді.

Тепер одяг можна приміряти через смартфон: Google здивував новою функцією

Секрети дуже досвідчених господинь: як випрати одяг

Як повернути білому одягу колишній колір, якщо він під час прання пофарбувався від інших речей