Огірок - справжній герой у світі дачного господарства.

Свіжий, хрумкий і неймовірно корисний. Його цінність полягає у дивовижному мікроелементному складі, здатному покращити наше здоров'я. В огірку містяться унікальні органічні сполуки, які активізують апетит, покращують процеси травлення та сприяють більш ефективному засвоєнню вітамінів.

Цей зелений овоч – ідеальний дієтичний продукт, оскільки складається з 97% дистильованої води.

Огірки стають своєрідним джерелом вологи для організму. М'якуш огірка ефективно звільняє організм від токсинів, а шкірка, або огіркова клітковина, знижує рівень холестерину і сприяє активації кишечника.

Бажаєте вирощувати огірки, не заморочуючись із додатковим добривом? Розкажемо про три сорти огірків, які забезпечать вам чудовий урожай:

  1. Геркулес: Цей сорт вражає своєю витривалістю. Бджоли запилюють рослини, що дає змогу отримати перший урожай вже через 60 днів після посіву. Огірки Геркулес відрізняються довжиною від 14 до 18 см та вагою до 200 г. Ідеальні для салатів чи соління.

    Популярні новини зараз

    Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

    Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

    Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

    Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

    Показати ще
  2. Престиж: Сорт з високою врожайністю, який радує смаком та зовнішнім виглядом. Плоди дозрівають до 50 дня після сходів. Їхня довжина близько 12 см, а вага варіюється від 70 г до 95 г. Престиж ідеальний для комерційного використання.

  3. Стелла: Цей гібрид порадує вас урожаєм до 15 кг з одного куща. Хоча переважно вирощувати його в теплиці, можна досягти відмінних результатів і у відкритому ґрунті. Плоди Стелли позбавлені колючих шипів і досягають у довжину 20 см. Від сходів до початку збирання врожаю потрібно всього 60-67 днів.

Так що, якщо ви шукаєте огірки з високою врожайністю та мінімальними турботами, ці сорти стануть відмінним вибором для вашого саду.

Читайте також: