Ніхто не заперечуватиме, що на сьогоднішній день область застосування пухирчастої плівки досить широка. Ще б пак, у неї упаковують меблеві, скляні вироби, електроніку, побутову техніку, оптику, сантехніку, обладнання для промисловості, годинник, медичні препарати, одяг та інші товари. Досвідчені господині вигадали, як її використовувати і в побуті.

Як виявилося, пухирчаста (повітряно-бульбашкова) плівка - це не тільки відмінний спосіб транспортувати крихкі предмети, але і помічник у вбиральні. У Мережі розповіли, навіщо набивати їй сумки та взуття.

Кожна жінка, напевно, зберігає в шафі кілька сумок. Досвідчені домогосподарки підказали, як зберегти їхню форму на довгий термін.

Візьміть кілька листів плівки, яка завжди залишається від посилок або покупок, і щільно набийте їй сумки. Цей трюк збереже форму аксесуарів, запобігаючи їх деформації під тиском інших предметів у шафі.

Проста хитрість дозволить будь-якій сумочці виглядати бездоганно відразу після того, як ви дістанете її з шафи.

А ще перед тим, як прибрати в шафу взуття, можна набити і її пухирчастою плівкою. Таким чином збережеться форма взуття і людина уникне деформації улюблених кед, кросівок чи черевиків.

А ось ще кілька способів, як можна використовувати повітряно-бульбашкову плівку в побуті:

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Захист стін. Якщо ваші двері дряпають стіну, покладіть пухирчасту плівку там, де дверні ручки стикаються з нею в першу чергу (або просто оберніть ручку плівкою). Це допоможе запобігти пошкодженню стіни в майбутньому.

фіранки для душу. Без особливих клопотів ви можете перетворити запасні листи пухирчастої плівки на красиві фіранки для душу.

Сумка для шопінгу. Щоб морозиво не розтануло по дорозі з магазину, вкладіть у сумку пухирчасту плівку. Її ізоляційні властивості допоможуть зберегти продукт в оригінальному стані більш тривалий термін.

Чохли для меблів. Ви їдете у відпустку? Накрийте меблі пухирчастою плівкою, щоб на них не осідала пил.

Захист лобового скла автомобіля. Якщо ви втомилися чистити лобове скло від снігу щоранку, накрийте його на ніч пухирчастою плівкою. Завдяки своїм гарним ізоляційним властивостям вона допомагає запобігти утворенню інею, і ваші ранкові збори будуть не такими довгими та болісними.

Читайте також:

Андрій Данилко показав, як зберігає "мамашу" у холодильнику для збереження її молодості

Їх залишилося кілька штук: у мережі показали рідкісні Запорожці, збережені на заводі

Скільки можна зберігати оселедець під шубою, щоб не стало погано. Названо термін зберігання

Ви весь час робили це неправильно: названі помилки при зберіганні цибулі, через які вона псується