За східним календарем 2024 буде роком Зеленого дерев'яного дракона. Астрологи рекомендують цього року вибрати на стіл білу чи червону скатертину, також варто приділити увагу гарним серветкам. Сервірування столу має бути шикарним і красивим. Для цього можна застосувати свічки, стрічки, намисто.

У рік Зеленого дракона на столі мають бути страви, які символізують удачу та процвітання. Наприклад, це може бути курка, яка означає щастя, риба – багатство та достаток, а також рис, який символізує багатство та благополуччя. Крім того, на столі мають бути фрукти та солодощі, а також зелений чай, який обіцяє успіх та процвітання.

Страви повинні бути прикрашені зеленню та яскравими вогняними червоно-оранжевими фарбами (червоний болгарський перець, мандарини). Зустрічаючи рік Дракона, зовсім не обійтися без часнику, гострого червоного перцю, імбиру, гвоздики та анісу. Не можна на новорічний стіл ставити страви із кролика та зайця, консерви, напівфабрикати.

Читайте також:

Росіяни можуть уже не голосувати: у Кремлі проговорили, що на виборах-2024 точно переможе Путін

Готуємось до року Дракона. Названо 5 знаків Зодіаку, на які чекають дуже серйозні зміни

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Ботокс, хірурги чи все ж правильний спосіб життя? Тіна Кароль. Оля Полякова і Маша Єфросиніна розповіли секрети молодості

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Показати ще

Один удар одразу по Путіну та Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Рік Дракона принесе успіх: як правильно прикрасити ялинку перед Новим роком