ООН розширює зимову допомогу українським сім'ям, які перебувають у соціально вразливому становищі, пропонуючи майже 6000 гривень на особу на місяць на тримісячний період.

Про це пише «today»

Пакет допомоги складається з 3600 гривень на місяць на кожного члена сім'ї та додатково 2220 гривень на підготовку до зими. Ця допомога адресована сім'ям зі статусом вимушених переселенців, мешканцям прифронтових територій, які постраждали від бойових дій, а також особам, які повернулися на місце проживання.

Щоб мати право на участь, середньомісячний доход на одного члена сім'ї не повинен перевищувати 5400 гривень.

Сім'ї, які потрапляють до певних уразливих категорій, таких як сім'ї з усиновленими дітьми, члени з особливими потребами, батьки-одиначки, які доглядають неповнолітніх або осіб старше 55 років, а також сім'ї з годувальниками старше 55 років, розглядаються для отримання цієї допомоги ООН.

Заяви необхідно подавати особисто, а заявники повинні мати при собі необхідні документи, у тому числі посвідчення особи, IBAN банківської картки, довідки про статус мігранта, ІПН, свідоцтва про народження дітей та документи, що підтверджують опіку.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

У разі позитивного рішення допомога виплачуватиметься щомісяця протягом трьох зимових місяців безпосередньо на призначену банківську картку одного з дорослих членів сім'ї у розмірі 5820 гривень на кожного. Спеціальні пункти прийому заяв можуть бути за вказаними адресами .

Читайте також:

Такого ніхто не очікував: відомий астролог розповів, як Байден та Сі Цзіньпін домовляться про мир в Україні

Краще не ризикуйте: чому не можна додавати мед замість цукру до чаю

Про магазинну ви точно забудете назавжди: як виростити пекінську капусту у себе на подвір'ї