Підготовка до новорічних свят перебуває в розпалі, і багато хто з нас замислюється над тим, які подарунки зробити близьким, щоб не тільки порадувати їх, а й принести удачу в наше життя. Згідно з китайським гороскопом, майбутній 2024 буде відзначений Зеленим драконом, що символізує мудрість і силу. Він віщує серйозні зміни, і цього року особливо важливо бути відкритим до нового досвіду, щоб залучити до свого життя позитивні події.

Зелений дракон віддає перевагу багатству та елітарності, і у зв'язку з цим є певні рекомендації щодо вибору подарунків. По-перше, краще уникати саморобних подарунків, так як це може не відповідати смакам та уподобанням дракона, відвернувши його від вас та одержувача подарунка.

Також слід звернути увагу на подарунки гігієнічного характеру, такі як шампуні, мило чи парфуми. Зелений дракон не є фанатом різких запахів, тому варто вибирати подарунки, які не викликають обурення цього символу року.

Важливо уникати всього, що пов'язане з вогнем, включаючи зображення полум'я. Для дракона вогонь є його привілеєм, і він очікує поваги до цього аспекту. Цього року також не рекомендується дарувати годинник, чи то настінний, чи наручний, оскільки це може асоціюватися зі смертю в китайській традиції.

З іншого боку, вважається, що найкращими подарунками на рік Зеленого дракона є предмети розкоші, дерев'яні вироби, кімнатні рослини, книги, предмети для кухні та електроніка. Такі подарунки сприятливо сприймаються символом 2024 року та можуть залучити до життя більше позитивних змін.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Показати ще