Ще кілька днів будуть відносно нехолодними, а згодом погода в Україні різко зміниться. У низці областей замість дощу вже йтиме мокрий сніг.

Погода в Україні на тиждень, з 13 по 19 листопада, буде нестійкою та мінливою. Практично весь тиждень будуть опади – у більшості регіонів нашої держави будуть дощі, але подекуди падатиме мокрий сніг.

Таким прогнозом погоди на тиждень поділився кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog . Синоптик зазначив, що суттєве зниження температури повітря відбудеться після 16 листопада. Після цієї дати також у деяких регіонах випаде перший сніг.

У першій частині тижня буде тепло та місцями дощово. Більш стабільна погода очікується лише у понеділок, 13 листопада. А от у другій половині тижня, ближче до вихідних, в Україну йтиме холодніше повітря з північних регіонів Європи. Тому подекуди опади переходитимуть у сніг і досить сильно знизиться температура повітря. Однак, незважаючи на зниження, температура все одно залишатиметься вищою за норму орієнтовно на 2-4 градуси.

Погода в Україні 13 листопада

Тиждень розпочнеться з дощової погоди. У перший день тижня, 13 листопада, будуть невеликі короткочасні дощі у північних областях, вдень також у районі Полісся. На решті території держави опадів не передбачається.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Лілія Ребрик без макіяжу показала, як виглядає її донька: "Відчуває моє дихання..."

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі на півночі та сході України окремі пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі опиниться в межах +4. ..+9 градусів, у західних областях +3...-2 градуси. Вдень повітря прогріється до +8...+13 градусів. У Карпатах упродовж доби близько 0 градусів.

Погода в Україні 14 листопада

У вівторок, 14 листопада, вночі у західних областях йтиме невеликий, а подекуди помірний дощ. Такого ж дощу варто очікувати вдень у північних та центральних регіонах країни. У Карпатах буде мокрий сніг із дощем. У південній половині та в Криму вночі та вранці місцями тумани.

Вітер південно-західної чверті 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...-2 градуси, удень +8...+13, у північних областях +4...+9 градусів.

Читайте також:

Путін зганьбився, спробувавши з третього разу вимовити ім'я президента Казахстану. Відео

Путін ним пишався: Сили оборони завдали удару по найсучаснішому військовому кораблю Росії

Учасник "Битви екстрасенсів" розповів, коли в Україні настане мир: доведеться терпіти