Ніхто не заперечуватиме, що якість деяких продуктів харчування в магазині не відповідає нормам – до цієї категорії може належати курка, а саме куряча шкіра.

І справді, куряча шкіра це найшкідливіше, що є а курці.

По-перше, у курячій шкірі абсолютно немає жодних вітамінів.

По-друге, вона містить високий рівень холестерину та жиру.

У курячій шкірі присутні антибактеріальні препарати та препарати для стимуляції росту птиці – ними курка відгодовується під час зростання.

Крім того, перед тим як відправити до магазину, курку можуть обробити антисептиками та антибіотиками, щоб на ній не розвивалися бактерії. А ще в курячій шкірі можуть бути сліди спеціальних речовин, що містять хлор, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Теплиця теж потребує догляду перед морозами: як провести дезінфекцію ґрунту правильно

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Куряча шкіра також містить велику кількість насичених жирів, а це може призвести до підвищення рівня холестерину в крові та збільшення ризику розвитку серцево-судинних захворювань, артеріосклерозу та інших проблем зі здоров'ям.

До речі, на думку лікарів, темне куряче м'ясо зазвичай вважається шкідливішим, оскільки в районі гомілок і стегенець птиці у великій кількості "відкладаються" гормони та антибактеріальні препарати. Подібні добавки часто використовуються для прискореного зростання курки.

Читайте також:

Розміром із човен: рибалка похвалився гігантським коропом, який не кожен підніме

Використовуйте цю хитрість у наступному сезоні: для чого досвідчені городники притискають зелену цибулю до грядок

Від яких продуктів потрібно відмовитись після 50 років, щоб продовжити життя: список