У Дніпрі рибалці вдалося зловити величезного сазану вагою 12,2 кілограми.

Про це йдеться у групі "Наше Місто Live" у соцмережі Facebook.

"Дніпровський рибалка Євген Стодольський похвалився у соцмережах надзвичайним трофеєм – у м. Дніпро в межах обласного центру йому вдалося зловити величезного сазану вагою 12,2 кілограми", - йдеться у повідомленні.

За словами рибалки, сазана вдалося зловити завдяки "макушатнику" та Pop-Up - плаваючим бойлам, які подають харчові сигнали, коли потрапляють у воду.

"15 жовтня. Прекрасна осіння погода перед похолоданням та дощами. І ось він бонус! Зважували втрьох, використовуючи два підсаки, четвертий знімав відео на телефон, як виявилося - від хвилювання натиснув не на ту кнопку... Загалом: сазан був спійманий, один підсак порваний, адреналін у всіх!", - поділився уловом рибалка.

Посилання:

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Показати ще
  • Сазан - досить поширена прісноводна риба, відноситься до сімейства коропових. Це сильна ненажерлива риба з потужним витягнутим тулубом і трохи притиснутими боками. Вона має до 38 хребців. Відрізняється сазан золотистою щільною лускою великого розміру, з вкрапленнями темного кольору біля основи та чорною облямівкою.
  • Зростає сазан швидко. Темп зростання залежить від умов відгодівлі, насамперед від багатства кормової бази та тривалості періоду з температурами води понад 20°С. Сазан найбільш інтенсивно харчується при температурі 25-29 ° С і припиняє харчування при температурі нижче 8-10 ° С. За сприятливих умов може досягти до кінця другого року життя довжини близько 30 див, а ваги 500—600 р. Максимальна довжина його — понад 100 див, а вага понад 20 кг.
Який найбільший сазан у світі
Найбільший із сучасних нам сазанів мав 55 кг. Цей гігант був спійманий на гаки за 80 кілометрів від Таганрога, на Кривій косі.

Читайте також:

Секрет досвідчених рибалок: що потрібно зробити, щоб риба клювала за будь-якої погоди

Тепер ви зможете вибрати найсмачніше: як швидко визначити, чи є в рибі ікра

І город орав, і на рибалку відвезе: як виглядав рідкісний український позашляховик на шести колесах

Рибалки будуть у захваті: на Житомирщині запустять до озера амфібію, про яку мріють у кожному селі.