Взимку в квартирах часто буває холодно через слабке нагрівання батарей. Особливо проблема відчувається у морозні дні, коли температура на вулиці опускається нижче за нуль.

Існує простий та недорогий спосіб покращити роботу опалювальної системи у квартирі. Для цього можна використовувати звичайну фольгу для запікання або зберігання продуктів.

Потрібно взяти листок фольги та покласти його за батарею, прикріпивши до стіни. Ця фольга виконуватиме роль екрану, що відбиває теплове інфрачервоне випромінювання назад у кімнату.

Завдяки цьому простому рішенню температура повітря в кімнаті підніметься на 2-3 градуси. Крім того, зменшиться втрата теплової енергії через стіну, що заощадить до 10% витрат. При цьому не потрібно демонтувати радіатори.

Ще один позитивний ефект – спрямований вгору потік теплого повітря від фольги створить захисний бар'єр від холодних потоків від вікна.

Таким чином, за допомогою простого та дешевого рішення можна значно покращити температурний комфорт у квартирі взимку. Це дозволить зігрітися та заощадити на опаленні.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також: