Сьогодні, 4 листопада, святкують іменини люди з іменами Олександр, Ганна, Василь, Володимир, Герман, Григорій, Денис, Єлизавета, Іван, Іраклій, Костянтин, Максим, Микола, Федір.

Докладніше про те, кого привітати з іменинами, читайте у нашому матеріалі.

Чоловічі імена

  • Олександр - давньогрецьке ім'я, що означає "що захищає людей". Олександр – активний, мрійливий, наполегливий. Він любить справляти хороше враження, може бути добрим другом. У роботі Олександр досягає успіху у підприємницькій діяльності.
  • Василь - грецьке ім'я, що означає царський. Василь неквапливий, не любить квапити події. Він негласний лідер компанії. Найчастіше робота Василя пов'язана з технікою та електронним обладнанням.
  • Володимир - старонімецьке ім'я, що означає "велика сила" або "велика влада". Володимир – трудоголік. Він любить доводити справу до кінця і не любить поспіху. У сім'ї Володимир - оплот спокою.
  • Герман - латинське чи давньонімецьке ім'я, що означає "войовничий" або "воїн". Герман - сміливий, вольовий, цілеспрямований. Він має лідерські здібності й чудово розуміє психологію людей. Він часто стає керівником.
  • Григорій - давньогрецьке ім'я, що означає "несплячий". Григорій має підвищену душевну чутливість. Він приємний у спілкуванні та може освоїти будь-яку професію.
  • Денис - давньогрецьке ім'я, що означає "присвячений Діонісу". Денис – веселий, товариський. Він схильний до аналітичної роботи. Він може працювати як у театрі, так і у банківській аналітиці.
  • Іван - давньоєврейське ім'я, що означає "коханий Богом". Іван – спокійний, добропорядний. Він неквапливий і поспіхом ставиться негативно. Івани за вдачею не лідери, а скоріше такі, яких ведуть за собою. Він любить і може багато працювати.
  • Іраклій – давньогрецьке ім'я, що означає "слава Гери". Іраклій - енергійний, здатний згорнути гори, щоб досягти своєї мети. Однак його сила та наполегливість можуть зашкодити сімейному життю.
  • Костянтин – латинське ім'я, що означає "стійкий" або "постійний". Костянтин – сміливий, рішучий. Він спокійно вислуховує поради та завжди залишає рішення за собою. Він легко досягає успіху в бізнесі або рухаючись кар'єрними сходами.
  • Максим - латинське ім'я, що означає "великий". Максим - впевнений, прагне досягти значного місця у суспільстві та матеріального благополуччя. Він комунікабельний і вміє піднести себе.
  • Миколай - давньогрецьке ім'я, що означає "переможець народів". Микола – врівноважений, працьовитий. Він здатний опанувати будь-яку професію, добре зароблятиме. У коханні пристрасний, але ревнивий.
  • Федір - грецьке ім'я, що означає "дар Божий". Федір – серйозний, відповідальний. Він вміє знаходити незвичайні та ефективні рішення складних завдань. Нерідко вибирає професію в технічній галузі, хоча може досягти успіху і у творчих напрямках. Федір дуже дбайливий до своєї родини.

Жіночі імена

  • Анна - давньоєврейське ім'я, що означає "добра воля" або "розташування". Ганна - працьовита, відповідальна, любить турбуватися про рідних та близьких.
  • Єлизавета - давньоєврейське ім'я, що означає "Бог мій - клятва", "шанує Бога". Єлизавета – складний характер. Вона добра і примхлива, весела та напружена. У неї чудове почуття гумору, яке її рятує за життя. Вона простодушна і має особливу чутливість, що робить її досить вразливою. Єлизавета товариська і знаходить себе у професіях, пов'язаних зі спілкуванням. Має чудову інтуїцію.

Читайте також:

Перевірено роками: як швидко позбутися щурів у гаражі, льоху та підвалі

Це потрібно знати, щоб не отруїтися: як довго можна зберігати домашню консервацію

Цифри в платіжках вас приємно здивують: прості хитрощі, які дозволять заощадити на воді

Популярні новини зараз

Повітряний яблучний пиріг з божественним ароматом – рецепт ідеального десерту на швидку руку

Ви це викидаєте і не замислюєтеся: які відходи врятують вашу моркву від шкідників

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще