2 листопада День ангела, також відомий як іменини, відзначається на честь людей із конкретними чоловічими іменами.

Про це пише «ТСН»

Ось короткий огляд значень, пов'язаних із кожним із цих імен:

Олександр.

Це ім'я має давньогрецьке походження та означає «захисник людей». Людям з ім'ям Олександр часто властива активність, наполегливість та успіх у підприємницькій діяльності.

Артем.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Походить від грецького імені Артеміос і означає «неушкоджений» чи «досконале здоров'я». Артем відомий своєю впевненістю в собі, принциповістю та працьовитістю, що робить його успішним у різних професіях.

Герасим.

У перекладі з давньогрецької це означає «шановний». Ті, кого звуть Герасим, схильні бути добрими та чуйними, але можуть стати жертвами власної доброти. Вони часто досягають успіху завдяки завзятій праці.

Герман.

Це ім'я латинського походження означає "близький" або "рідний". Герман сміливий, вольовий і цілеспрямований, часто бере на себе керівні ролі і добре розуміє психологію людей.

Іван.

Маючи такі значення, як «улюблений Божий» або «дар Божий», Іван відомий своїм миролюбним та чесним характером. Івани працьовиті, з них виходять чудові інженери чи технологи.

Леонід.

У перекладі з давньогрецької це означає «нащадок лева» або «подібний до лева». Леонід добре розуміється на людях, і це риса часто допомагає як і професійної, і у особистому житті. Вони схильні вибірково підходити до вибору супутника життя.

Михайло.

Родом із Близького Сходу, Михайло означає «той, хто подібний до Бога». Михайли доброзичливі, товариські та відповідальні працівники з відмінними комунікативними навичками. До жінок вони ставляться з особливою повагою.

Миколай.

Це ім'я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що означає «переможець народів». Микола — працьовита і врівноважена людина, яку часто приваблюють жінки, але вона може боротися з ревнощами в коханні.

Павло.

Виходячи з латинської мови, воно означає «маленький». Павло — відкрита, щира людина, працьовита і наполеглива, часто добре заробляюча і товариська в колективі.

Петро.

Це ім'я грецького походження означає скеля або камінь. Петро прямолінійні, незалежні та цінують чесність. Вони часто ідеалісти, які шукають ідеального кохання та дружби.

Федір.

Від грецького імені Феодор означає «дар Божий». Федір відомий своєю серйозністю, відповідальністю та ефективністю у пошуку рішень складних проблем. Вони часто процвітають у технічних чи творчих професіях.

Для тих, чиї імена тут не вказані, День ангела може не пов'язуватися з жіночими іменами 2 листопада. У таких випадках ви можете розглянути можливість святкування іменин у дату, найближчу до дати вашого народження, дотримуючись традиції.

Читайте також:

Нардеп Олег Бондаренко поставив крапку у спробах Мінсередовища ліквідувати Держекоінспекцію

Гроші самі йтимуть до рук: названо три знаки Зодіаку, яким дуже пощастить у листопаді

Ви зіпсуєте все добриво: що в жодному разі не можна кидати в компостну яму