Більше не потрібно чекати днями, поки взуття висохне природним шляхом.

1. Один зі способів швидко висушити взуття – наповнити його газетами. Вийміть устілки, якщо це можливо, і покладіть зім'яті газети всередину взуття. Вони поглинуть зайву вологу, допомагаючи взуттю швидше висохнути.

2. Щоб прискорити процес сушіння, поставте взуття біля джерела тепла. Це може бути вентилятор, який направить повітря у взуття. Важливо постійно переміщувати джерело тепла, щоб запобігти перегріванню або пошкодженню матеріалу.

3. Для прискорення сушіння використовуйте вологопоглинаючі засоби, наприклад, пакети з силікагелем. Ці пакети можна знайти у взуттєвих коробках або придбати окремо. Покладіть кілька пакетиків всередину взуття, для ефективного поглинання вологи. Цей метод особливо корисний для делікатного, чутливого до вологи взуття.

4. Щоб пришвидшити процес сушіння, поставте взуття в добре провітрюване місце з низькою вологістю. Наприклад, біля відчиненого вікна, під вентилятором або на вулиці в теплий сонячний день. Потік повітря і низька вологість полегшать процес випаровування вологи.

5. Якщо ви маєте справу з мокрим спортивним взуттям, вийміть устілки, щоб прискорити процес сушіння. Устілки мають властивість поглинати значну кількість води, що може подовжити процес сушіння. Сушіть устілки на повітрі окремо, щоб посилити потік повітря всередину взуття.

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Читайте також:

Навіть не всі досвідчені господарки про це знають: чому на осінь вікна обов'язково потрібно протерти оцтом

Спробуйте наступного сезону: як висадити картоплю за китайським методом для казкового врожаю.

Археологи розповіли про таємну кімнату в одній із пірамід єгипетського фараона: туди мріє потрапити кожен