Так влаштовано наше життя, що кожна людина в той чи інший проміжок часу, незважаючи на свій соціальний статус, віросповідання чи сферу діяльності, приходить відвідати своїх померлих рідних на цвинтарі. Ось тільки якщо людині невідомі прості правила або вона свідомо не слідує, то може накликати на себе біду. З цієї причини необхідно особливо серйозно ставитись до заборон на цвинтарі.

Отже, відвідування могил своїх рідних краще здійснювати до трьох годин дня. І це є дуже важливим правилом, яке потрібно слідувати. Вся справа в тому, що на цвинтарі переважає дуже велика концентрація негативної енергетики, що впливає на будь-яку людину, що приходить, особливо, коли вона поводиться не за правилами. Ближче до вечора енергетика на цвинтарі значною мірою ускладнюється, а це може погано позначитися на фізичному та емоційному стані людини.

Кому не можна ходити на цвинтар

Існує повір'я про те, що цвинтар може становити небезпеку для вагітних жінок, немовлят та маленьких дітей до семи років. За цією традицією, мертві, залишившись пов'язаними з колишнім земним життям, відчувають сильну заздрість до тих, хто має прийти в цей світ новою душею.

Перебування на цвинтарі у нетверезому стані

Наявність алкоголю чи інших наркотичних речовин на цвинтарі категорично неприпустима. Кладовище - не місце для відпочинку або веселощів, а місце для вшанування померлих.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Викидання сміття

Цвинтар повинен бути чистим та акуратним. Ніколи не кидайте сміття на територію цвинтаря.

Читайте також:

Люди молилися та кричали: пілот пасажирського лайнера зайшов у туалет та помер. Як сідав літак

Шанувальники сумують: не стало зірки культових фільмів "Роккі" та "Одного разу в Америці"