Україна досягла значних успіхів у знищенні російської артилерії з початку контрнаступу. За даними незалежної групи WarSpotting Україна знищила 177 російських артилерійських установок, включаючи системи реактивного залпового вогню.

Докладніше про те, що відомо про потужний розгром армії Путіна, повідомляє Обозореватель.

Повідомляється, що на Запорізькому напрямку, де зосереджені основні зусилля контрнаступу, Росія втратила 92 артилерійські установки, тоді як Україна зазнала втрат у кількості 19 установок.

Ці успіхи свідчать про те, що Україна досягла значних успіхів у розвитку системи виявлення та знищення російської артилерії. Ця перевага дає українським збройним силам важливу перевагу в їхніх зусиллях щодо просування вперед та повернення окупованих територій.

Україна досягла успіху у цьому змаганні завдяки вищій точності своєї артилерії, що стало можливим завдяки використанню західного обладнання та української винахідливості. За словами солдатів на передовій, це дозволило українським силам встановити паритет у цій сфері, де раніше Росія мала перевагу.

Водночас, Росія також удосконалюється, використовуючи безпілотники для керування своїми важкими артилерійськими установками. Однак, за словами військових, Україна продовжує отримувати перевагу у цій галузі.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Прогрес будь-якої сторони у війні значною мірою залежить від того, чи зможе вона змусити замовкнути чи принаймні заглушити ворожу зброю, щоб піхота та техніка могли наступати далі. Щодо цього Україна досягла значних успіхів у знищенні російської артилерії, що дає їй важливу перевагу в контрнаступі.

Читайте також:

Це вже перебір: медкомісія вирішила посміятися з українського захисника, у якого не функціонує нога

Скасування осінніх канікул: що потрібно знати батькам Названі головні області

Чергова "спецоперація": готується вторгнення до Вірменії. Вже розкрито подробиці