Канцлер Німеччини Олаф Шольц підтвердив, що Німеччина продовжуватиме постачати Україні зброю та готує зимовий пакет військової допомоги, включаючи засоби ППО.

Під час виступу у Бундестазі Шольц заявив, що пакет включатиме «все, що необхідно для протиповітряної оборони».

Про це пише «pravda»

Це рішення було за зобов'язанням Німеччини надати військову підтримку Україні. Міністерство оборони Німеччини раніше заявляло про намір поставити Україні додаткові зенітно-ракетні комплекси "Патріот", нові комплекси "Іріс-Т", нові зенітні установки "Гепард" та боєприпаси.

Внесок Німеччини в Україну, враховуючи розміри її економіки, є значним, а країна визнана одним з найбільших донорів у форматі Рамштайн, навіть перевершуючи США. Це наголошує на прихильності Німеччини до надання допомоги Україні в її оборонних зусиллях.

Підтримка з боку Німеччини є значним стимулом для України, оскільки вона прагне підвищити свій оборонний потенціал, особливо перед проблемами безпеки, що продовжуються.

Популярні новини зараз

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Українцям важливо розуміти, що Росія може й надалі намагатись знищити нашу критичну інфраструктуру. Однак партнери України чітко всі розуміють і бачать, а це говорить про те, що допомога не припинятиметься, особливо якщо говорити про ППО.

Читайте також:

Банку розходиться за один раз: рецепт квашеної капусти з болгарським перцем і хріном

Прийде віддати 10% від суми: ПриватБанк запустив послугу з прийому пошарпаних доларів

Вас точно зупинять: водіям назвали 5 речей, які так і приваблюють поліцейських