Російських окупантів на сході України почали озброювати ручними кулеметами Дегтярьова виробництва 1950-х років. Зокрема, таке "нове" озброєння одержують штурмовики 394 мотострілецького полку ЗС РФ.

Також загарбники стягують сили під Авдіївку, де росіяни намагаються наступати: туди перекидають підрозділи російської 35 окремої мотострілецької бригади з Лиманського напрямку. Про це стало відомо OBOZ.UA.

За даними наших джерел, радіоелектронна розвідка ЗСУ виявила, що в смузі оборони 128 обр ТрО окупантів-штурмовиків зі складу 394 мотострілецького полку озброюватимуть ручними кулеметами Дегтярьова виробництва 1950-х років. Партія цієї "нової" зброї вже прибула на територію України.

Тим часом окупанти з 30 омсбр 2 армії, яку, за даними координатора "Інформаційного опору" Костянтина Машовця, нещодавно вивели на "відновлення" зі Сватівського напрямку на один із полігонів під Донецьком, вранці 14 жовтня отримали наказ про термінове переміщення на тимчасово окуповані території . Херсонщини. Однак незабаром російське командування передумало: об 11.15 цей наказ, за ​​даними джерел, було скасовано.

Тим часом з'єднання та частини 2 армії ЗС РФ протягом дня отримували ракети та боєприпаси, які поставлялися зі складів у районі полігону "Кадамівський" Ростовської області РФ.

Не втрачає надії ворог і на те, що його наступальні операції під Авдіївкою зрештою матимуть успіх. В даний час загарбники за допомогою дронів проводять розвідку навколо цього населеного пункту, приділяючи особливу увагу південно-східному напрямку.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Також окупанти намагаються нарощувати наступальні можливості у цьому напрямі. Зокрема, за даними джерел, зараз російське командування перекидає під Авдіївку 35 омсбр 41 армії Центрального військового округу ЗС РФ із Лиманського спрямування.

Читайте також:

Путін може остаточно зірватися і вдарити країнами Балтії: що розповів експерт

Все сталося зненацька: не стало відомого українського актора, який перейшов на бік Путіна

Стан дуже важкий: у британській розвідці розповіли про самопочуття Путіна.

Останні судоми Путіна: новий пекельний обстріл чергового українського села. Знову жалоба у сім'ях