З 1 жовтня Естонська рада у справах біженців збільшила фінансову допомогу вразливим особам в Україні до 3600 гривень на члена сім'ї, що суттєво більше за колишню суму в 2220 гривень. Збільшення підтримки покликане допомогти мешканцям різних регіонів, зокрема Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Щоб отримати цю допомогу, люди можуть зв'язатися з організацією за номером 0-671-052-803. У ході дзвінка команда організації оцінить рівень уразливості. У разі попереднього схвалення запиту номер мобільного телефону заявника буде додано до бази даних організації.

Для осіб, які проживають на тимчасово окупованих (з 24 лютого 2022 року) або нещодавно деокупованих територіях (не раніше ніж за 2 місяці до дати подання заяви) і не мають змоги здійснювати телефонні дзвінки, доступна подача онлайн- заявки.

Після того, як заявка буде схвалена, люди можуть розпочати заповнення онлайн-форми, починаючи з введення номера свого мобільного телефону. Доступ до онлайн-форми можна отримати тут, і заявникам слід передбачити період обробки, перш ніж фахівці нададуть допомогу.

Рішення Естонської ради у справах біженців збільшити фінансову допомогу вразливим групам населення в окремих регіонах України наголошує на зусиллях з надання підтримки перед складними обставинами. Очікується, що таке збільшення фінансової допомоги принесе допомогу окремим особам та сім'ям, які постраждали від різних криз у зазначених регіонах. Розширення підтримки з 2220 гривень до 3600 гривень на члена сім'ї наголошує на прагненні задовольнити зростаючі потреби цих спільнот. Спрощуючи процес подання заявок та збільшуючи допомогу, організація прагне надати більш істотну допомогу нужденним, сприяючи їхньому благополуччю та стійкості.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Читайте також:

Коли немає часу, але дуже хочеться: рецепт лінивих голубців із геркулесом

Скільки можна не заводити машину, щоб акумулятор не сів на повний нуль

Можна отримати понад три тисячі на кожного члена сім'ї: кому з українців почали видавати таку допомогу