Є ВПО, яким уже скасували грошову допомогу. Наприклад, якщо переселенці не згодні з рішенням про відміну виплат мігрантам, у них є можливість звернутися до Національної соціальної служби та зателефонувати на гарячу лінію Міністерства реінтеграції, повідомила міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Про це пише «finance»

Відповідаючи на запитання, чи були випадки заперечення людьми рішення про відкликання виплат як переселенців, Верещук підтвердила, що такі випадки мали місце. Вона порадила людям звернутися до місцевих органів соціального захисту, а якщо вони не згодні з рішенням, їм слід звернутися до Національної соціальної служби та звернутися до Міністерства реінтеграції з гарячої лінії 15-48. Міністерство готове надати консультації та допомогу у кожному конкретному випадку.

«Так, були (такі випадки – ред.). І люди можуть звернутися до територіальних органів соціального захисту. Якщо не згодні з їхнім рішенням — звернутися до Національної соціальної сервісної служби, а також зателефонувати на гарячу лінію 15-48 до Мінреінтеграції. Ми проконсультуємо та допоможемо у кожній справі», — пояснила міністр.

Варто зазначити, що якщо ви не погоджуєтесь з рішенням про припинення виплат переміщеним особам, дуже важливо вжити заходів негайно. Цей процес включає звернення до Національної соціальної служби та використання гарячої лінії Міністерства реінтеграції за телефоном 15–48 для отримання рекомендацій та підтримки. Вирішуючи ці проблеми по відповідним каналам, люди можуть знайти рішення та забезпечити дотримання своїх прав. Такий запобіжний підхід допомагає захистити права та благополуччя мігрантів, які стикаються з проблемами, пов'язаними з оплатою.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Показати ще

З цим стикався кожен: що зробити, якщо ковзають килимки у вашому авто. Простий лайфхак

Запаси ніколи не завадять: у магазинах почало різко дорожчати борошно

Без пенсії можна залишитись непомітно: що потрібно знати українцям