Російські окупанти знову знехтували "режимом повного припинення вогню"

Про те, що в п'ятницю, 19 березня, збройні формування РФ обстріляли позиції ЗСУ, на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook інформує оперативно-тактична група "Схід".

Окупаційні війська Росії атакували позиції українських воїнів з мінометів великого калібру (120 міліметрів), стрілецької зброї, ручних і станкових гранатометів та важких кулеметів в районі населеного пункту Водяне, підконтрольного оперативно-тактичній групі "Схід". Через щільний ворожий вогонь один з військовослужбовців, що входить до складу ООС отримав важкі травми, несумісні з життям. Командний склад висловлює глибокі та щирі співчуття усім близьким та родичам загиблого патріота.

Зазначимо, що у відповідь на вогонь російських окупаційних військ українські захисники дали симетричну відповідь. Зараз на місці трагічного інциденту працює група швидкого реагування ЗСУ разом з посадовими особами бригади. Про те, як вороже діяли збройні угруповання Російської Федерації українська сторона вже повідомила представників ОБСЄ, звернувшись до загального центру контролю і координації припинення вогню.

Нагадаємо, що цього четверга, 18 березня, на Донбасі також загинув військовослужбовець. Через ворожі прицільні залпи боєць отримав важке вогнепальне поранення, яке в підсумку виявилося смертельним. Сумна подія сталася поблизу з населеним пунктом Південне. Бійцю ЗСУ спробували екстрено надати медичну допомогу, проте врятувати йому життя, на жаль, не вдалося. Цього разу інцидент стався в зоні контролю групи "Північ".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Путін осоромився, вступивши в дитячу полеміку з Джозефом Байденом.

Популярні новини зараз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Леонід Кравчук попередив, до чого може призвести нестача питної води на окупованому Кримському півострові.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що за словами політолога, зміна влади в Росії може відбутися вже цього року.