Третина життя людини проходить уві сні, а сплять люди, в основному в спальні. З цієї причини важливо, щоб інтер'єр кімнати був комфортний і приємний для очей.

Фахівці розповіли, які речі не повинні бути присутніми в спальні, пише "Главред".

Отже, перше. У вашій спальні не повинно бути пурпурного, червоного або білого кольору у дизайні.

Всім давно відомо, що кольори безпосередньо впливають на настрій людини, а також на її поведінку. Щоб сон був міцним і спокійним, необхідно, щоб в спальній кімнаті переважали приглушені відтінки, а саме синій, зелений, блідо-жовтий і срібний.

Також в спальні повинно не бути багато подушок. Можливо, це красиво - мати багато різнокольорових подушок, але в той же час - це дуже незручно. Подушки необхідно регулярно перекладати з місця на місце. З цієї причини краще мати одну-дві.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

За таку віддадуть дві іномарки: як виглядав перший ЗАЗ, про який мало хто знав

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Показати ще

Також не рекомендується мати в спальні телевізор. Незважаючи на те, що це зручно і можна допізна дивитися улюблений серіал, все ж краще перемістити його в іншу кімнату. Або не включайте його перед сном.

Також важливо мати правильно постелений килим. Великий килим потрібно розміщувати прямо під ліжком так, щоб він виходив за її рамки на 45-60 сантиметрів. Важливо щоб, встаючи з ліжка, ви завжди ставили ноги на приємний м'який килимок, а не на холодну підлогу.

Також важливо, щоб покривало або ковдра не діставали до підлоги. По-перше воно виглядає зовсім не естетично, а по-друге не особливо приємно укриватися ковдрою, яка лежить на підлозі навіть якщо там стерильно чисто.

Раніше Hyser писав про те, чому небезпечно спати в шкарпетках.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала, перед ким роздягається в спальні.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала чоловіка під ковдрою.