Все давно відомо, що цукор провокує стрибок глюкози в крові. Але не тільки цукор може це зробити, але і деякі продукти харчування, які виробляють глюкозу після того, як ви їх з'їли.
Незважаючи на те, що такі продукти здаються цілком собі здоровими, вони можуть привести до різкого стрибка цукру, пише "Жіночий світ".
Високий рівень цукру в крові людини не тільки провокує розвиток цукрового діабету, який дуже небезпечний і не підлягає повному лікуванню, але і сприяє появі зайвого жиру - особливо в черевній порожнині.
Такий жир називають вісцеральним, він збирається не тільки на талії, але і на внутрішніх органах людини тим самим порушуючи їх роботу. Тому фахівці радять всім, хто схильний до утворення боків, переглянути свій раціон, щоб залишатися здоровими.
Так, важливо виключити зі свого раціону або, в крайньому випадку, мінімізувати, такі продукти харчування, як:
1) Солодкі йогурти. У таких продуктах в основному міститься цукор, тому важливо звертати увагу на склад і шукати йогурти без цукру.
"Хабар у конверті": скандал навколо подарунків на День вчителя посварив українців та педагогів
Не проспіть, цього жовтня Україна знову переводить час: що потрібно знати кожному і куди крутити стрілки
Надя Дорофєєва зізналася про свою "жахливу" дієту: як вона змінила фігуру і шкіру за 3 місяці
Перше українське місто забороняє електросамокати: не побачите вже з жовтня
2) Сухофрукти також містять в собі. Так, в процесі сушіння плодів, цукор в них стає більш концентрованим. Той же родзинки можуть містити в чотири рази більше вуглеводів, ніж виноград.
3) Картопляні чіпси. Мало того, що картопля і так містить вуглеводи, так ще й після обсмажування в соняшниковій олії він стає ще шкідливіше.
4) Білий хліб готується з рафінованої борошна, яка може підвищити рівень цукру в крові. Тому краще вибрати хліб з непросіяного борошна з високим вмістом клітковини.
Раніше Hyser писав про те, що названий найкорисніший хліб.
Також Hyser повідомляв, що стало відомо, як питво з пластикової пляшки вдаряє по органах.
Нагадаємо, що ця каша зміцнює кістки і підвищує імунітет.