У мережі оприлюднили дуже корисну інформацію для кожного українця. Легендарний доктор Євген Комаровський звернувся до жителів України, щоб поділитися своїм досвідом і дати кілька цінних порад.

Відповідну інформацію Євген Комаровський оприлюднив у своєму акаунті в Instagram.

Педіатр Євген Комаровський прокоментував дуже поширену ситуацію - біль у горлі. Він сказав, що біль у горлі може спровокувати ГРВІ або коронавірус. Навіть якщо людина з'їла морозиво або випив холодну воду, то в такому випадку біль в горлі приймати не варто.

За словами лікаря, біль у горлі може з'явитися через бактеріальну інфекцію, яка з'являється у 10% дорослого населення. Однак й інші хвороби можуть викликати цей біль – фарингіт або тонзиліт.

Крім цього, доктор Комаровський рекомендує звернутися до лікаря, якщо зранку після теплого напою продовжує боліти горло.

Якщо ж людина не встиг потрапити до лікаря, потрібно перевірити вологість в квартирі. Якщо вологість менше ніж 30-50%, то необхідно уникати тютюнового диму і включити зволожувач повітря.

Ще дуже корисними можуть виявитися льодяники, які тимчасово можуть пригасити біль в горлі. Також Комаровський рекомендує не забувати пити більше рідини.

Люди, які побачили ці цінні поради, не змогли пройти повз і вирішили написати свої відгуки.

Популярні новини зараз

Ви навіть не уявляли, як це смачно: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

"Мається на увазі, що якщо горло болить від того що воно просто пересохло ,ви дихали вночі ротом наприклад,то після теплого чаю,слизова зволожиться,приплив крові і все пройде. А якщо немає, то значить горло болить дійсно", "у мене буває що болить тільки вранці дня 2-3, а потім проходить", "при кожному болю в горлі зустрічатися з лікарем? Розкажіть це людям з хронічним тонзилітом, у яких буває горло болить пару раз на місяць,так можна від лікаря не йти:))", - написали коментарі українці.

Коментарі

Коментарі

Нагадаємо, що Євген Комаровський розповів, що можуть означати набряклі ноги.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали продукти, які допоможуть серцю.