Відомий український лікар-педіатр, кандидат медичних наук, письменник і телеведучий Євген Комаровський розповів, що значить якщо людину постійно тягне на солону продукцію. Варто відзначити, що це не дуже хороший показник і в такому випадку потрібно насторожитися.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці «Главком»

Заслужений лікар України Євген Комаровський дав відповідь на дуже популярне питання. Він розповів, чи можна вважати хворобою, якщо людину постійно тягне на солодке або солоне.

За словами відомого лікаря, таку тягу відчуває дуже багато людей. Однак це не є симптомом якоїсь хвороби. На даний момент наука не може сказати, що ці ознаки можуть говорити про хворобу.

"Тяга до солоного, наприклад, до полуниці або оселедця, – це може бути симптомом певних станів, але це не є ознакою будь-якої хвороби", – розповів знаменитий український лікар.

Сладости. Скриншот с видео на Youtube
Сладости. Скриншот с видео на Youtube

Популярні новини зараз

Їжа для всієї родини: рецепт гарячих сосисок у конвертах

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Зовсім не дивно те, що людині дуже цікавий той факт, що йому постійно хочеться тортиків, шоколадок і тістечок. Багато хто замислюється про те, що це може бути якоюсь хворобою.

Однак, на самому, тяга до солодкого - просто шкідлива звичка, яка могла утворитися ще в дитинстві.

"Людина може жити без додаткового цукру. Вживання цукру сприймається лікарями в усьому світі як найнебезпечніший наркотик в житті людини. Залежність від цукру - це ситуація психологічна, але до якихось таємних хвороб це відношення не має",-поділився своєю думкою Євген Комаровський.

Солодощі. Фото: скріншот YouTube-відео

Потрібно підкреслити, що доктор вважає, що абсолютно нормально, якщо людина хоче чогось смачного, так як це приносить задоволення кожній людині на землі. Це не вважається хворобою, але це говорить про те, що людині краще взяти себе в руки і почати боротися з цією шкідливою звичкою.

Нагадаємо, що Євген Комаровський розповів, чим шкідливе молоко для людського організму.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", Євген Комаровський розповів, які продукти не можна заморожувати.

Також портал "Hyser" писав, що Євген Комаровський розповів, як потрібно лікувати ангіну, щоб не угробити себе.