У Київській школі економіки озвучили свій, відмінний від урядового прогноз зміни карантинних зон

Деякий час ситуація з пандемією коронавірусу в Україні істотно погіршилася, в результаті чого в короткі терміни практично вся Україна потрапила в" червону " зону адаптивного карантину. Зараз, мабуть, ситуація дещо нормалізувалася, і в уряді вже роблять прогнози щодо того, що області першими позбудуться найсуворіших карантинних обмежень. Нещодавно прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що, можливо, скоро Луганська і Херсонська область покинуть "червону" зону. Однак, в КШЕ зробили свій прогноз. Про це повідомляє iнформаційний портал "РБК-Україна".

Повідомляється, що в Київській школі економіки також зробили свої прогнози щодо того, які області незабаром покинуть "червону" карантинну. Крім згаданої вище Луганської області, експерти припускають, що епідеміологічна ситуація також покращиться в Київській, Одеській та Запорізькій областях.

Керівник центру економіки охорони Здоров'я Київської школи економіки Юрій Ганіченко заявляє про те, що процес може початися ще з наступного тижня. Він також не виключає, що до цієї четвірки додасться ще й Львівська область.

Статистика епідемічної небезпеки в різних областях України виглядає наступним чином:

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Не кожен зможе себе побалувати: якими будуть ціни на овочі та фрукти у травні

Не залишиться жодного розлучення: як помити вікна за допомогою чотирьох перевірених способів

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців попередили про небезпеку використання антибіотиків при коронавірусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікар спрогнозував терміни закриття столиці на локдаун.

Також "Hyser" писав, що у МОЗ висловилися щодо штрафів для невакцинованих.