Німецьке ательє Manhart, відоме своєю модернізацією нових автомобілів, нещодавно взялося за реставрацію та вдосконалення культового BMW 2002 1971 року випуску. Що робить цей проект особливо унікальним, то це те, що базовий автомобіль раніше був модифікований компанією Alpina.

Про це повідомляє «autocentre»

Основна увага Манхарта приділялася покращенню характеристик двигуна BMW 2002 tii. Їм вдалося підвищити потужність стандартного 2,0-літрового двигуна з 130 до 200 к.с., а момент, що крутить, збільшитися до 215 Нм. Для досягнення такого збільшення потужності знадобилися модифікації впускної та паливної системи, а також встановлення нової вихлопної системи. Враховуючи відносно невелику вагу автомобіля (1000 кг), ці удосконалення призводять до помітного покращення характеристик двигуна.

BMW 2002 tii 1971 року

Крім удосконалень двигуна, BMW 2002 tii отримав кілька інших оновлень, у тому числі п'ятиступінчасту коробку передач від E21 323i, нові гальма, койловери Raab, розпірку капота Wiechers, розширювачі колісних арок, підвіску KW та 16-дюймові колеса Alpina. Для підвищення безпеки салон автомобіля обладнано каркасом безпеки.

BMW 2002 tii 1971 року

Популярні новини зараз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

І ніякого оцту: рецепт найправильніших медових помідорів на зиму - відкриватимете банку за банкою

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

BMW 2002 tii 1971 року

Загалом, реставрація та модернізація BMW 2002 tii 1971 року, проведена компанією Manhart, оживили цей класичний автомобіль, надавши йому покращених характеристик та сучасних функцій, зберігши при цьому його вінтажний шарм.

Читайте також:

Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"

На фронт точно не відправлять: з якими хворобами шлунка не мобілізуватимуть

Краще наперед "перевзутися" на зимову гуму: якою буде погода восени