Нумерологи припускають, що дата народження містить інформацію про те, ким ви могли бути в минулому житті.

Так, вони поділилися розбивкою на основі різних діапазонів дат:

14–28 липня, 23–27 вересня, 3–17 жовтня: у минулому житті ви були духовним учителем, провідником чи наставником. У вас було добре серце і відкрита душа, ви впливали на інших своїм керівництвом та співчуттям.

22–31 січня, 8–22 вересня: ви були художником-фрілансером із яскравою уявою. Постійно подорожуючи, ваша творчість принесла вам славу та захоплення.

29 липня-11 серпня, 30 жовтня-7 листопада: ви затятий прихильник справедливості, можливо, ви були юристом або суддею. Чесність і честь визначали вас, забезпечуючи торжество справедливості.

8–21 січня, 1–11 лютого: ви були благородним злочинцем, який боровся за бідних, забираючи у багатих, щоб підняти менш щасливих, спричинений глибоким почуттям справедливості.

Популярні новини зараз

Зола може нашкодити: коли правильно вносити це добриво восени та з якими рослинами заборонено

Салат "Перше кохання" з огірками та куркою: рецепт, який ставить вашим улюбленим

Коли немає гаража чи підвалу: як зберігати картоплю у квартирі, щоб не гнила і не проростала

Комуналка у жовтні "подарує" додаткові платежі: грошей віддамо ще більше

Показати ще

1–10 березня, 27 листопада–18 грудня: у минулому житті ви були могутнім імператором, гордим і розумним, який побудував процвітаюче та сильне королівство.

12–29 лютого, 20–31 серпня: ви могли бути улюбленим королем, мудрим і добрим, правлячим із співчуттям і прощенням, навіть стосовно зрадників і супротивників.

20 квітня-8 травня, 12-19 серпня: ви були нещадним завойовником, рухомим ненаситним бажанням розширити свою імперію. Безстрашний і рішучий ніхто не стояв у вас на шляху.

Космос. Фото: YouTube

9–27 травня, 29 червня–13 липня: мудрець чи вчений у минулому житті, ви розуміли закони всесвіту і навчали інших вести духовне, праведне життя.

11–31 березня, 18–29 жовтня, 19–31 грудня: ви були великим оратором, чиї слова вселяли надію та віру в інших. Ваша щирість і доброта приносили втіху багатьом.

28 травня-18 червня, 28 вересня-2 жовтня: у минулому житті ви були авантюристом, подорожували незвіданими землями. Ваша неспокійна натура підживлювала вашу пристрасть до відкриття.

1–19 квітня, 8–17 листопада: відомий бунтар, ви шукали власні істини і вас вабили містичні та магічні сфери. Ваш харизматичний дух залишив слід далеко за межами вашої батьківщини.

1–7 січня, 19–28 червня, 1–7 вересня, 18–26 листопада: як інтелектуал, ви зробили новаторські відкриття. Ваш блиск викликав як захоплення, так і заздрість, але ваш внесок продовжує приносити користь людству.

Так, кожен діапазон дат дає уявлення про таланти, риси характеру та шляхи, які ви могли пережити в минулому житті.

Читайте також:

Передбачення кінця світу: у записах Ньютона знайшли "фатальну" дату

Фортуна обрала саме вас: три знаки Зодіаку у жовтні отримають усе, про що мріяли