Начебто закінчився ретроградний Меркурій і 2 жовтня добігає кінця коридор затемнень. І ви думали, що випробування скінчилися? Як би не так.

Вже з 12 жовтня до Землі наблизитиметься комета, яку не спостерігали так близько вже 80 тисяч років. Звичайно, це змінює енергополе планети та впливає на людей. Чи небезпечна ця комента і на кого вплив буде особливо сильним?

Ученые рассказали, что к Солнцу близится опасная комета

Космічні об'єкти, такі як комети, можуть становити загрозу через потенційну можливість зіткнення із Землею. Якщо комета пролетить надто близько, існує ризик перетину її орбіти з нашої, що може призвести до катастрофічних наслідків від потужних вибухів до змін клімату і масового вимирання видів. Проте варто зазначити, що ймовірність такої події вкрай мала.

Комета не завжди є поганим знаком. Ця подія може стати каталізатором змін та нової енергії. Замість того, щоб боятися, люди можуть використовувати цей час для особистої трансформації та переосмислення своїх цілей.

Важливим аспектом підготовки до появи комети є усвідомлення своїх почуттів та намірів:

Популярні новини зараз

З ТЦК жарти погані: українці, які не оновили дані, тепер у розшуку поліції

Для осені це найкращий сніданок: рецепт яблучних оладок - змішайте склянку кефіру, яйце та фрукти

Так готували наші предки у Карпатах: рецепт ніжної підливи з білих грибів до будь-якої страви

Кисло-солодкі баклажани, які підійдуть до будь-якої страви: рецепт пікантної закуски

Показати ще
  1. Визначте, що вас турбує . Намагайтеся розібратися у своїх переживаннях. Це може стати моментом осяяння та ясного бачення ситуації.
  2. Подумайте про зміни . Якщо у вас є мрії або цілі, які ви довго відкладали, комета може посилити ваш намір та допомогти у їх реалізації.

Комета, зображення з вільних джерел

Чого не слід робити

З появою комети важливо уникати страху. Екстрасенс попереджає, що посилення емоцій може призвести до панічних атак та негативних наслідків для психічного стану. Натомість варто зосередитися на позитивних аспектах та використати цю унікальну можливість для зростання та зміни.

Вплив на знаки Зодіаку:

Кожен знак зодіаку може пережити цю космічну подію. Овни, наприклад, можуть відчути приплив енергії для нових починань, тоді як Тельці будуть розмірковувати про свої цінності. Близнюки можуть відчути необхідність комунікації та обміну ідеями, а Рак, можливо, шукатиме емоційну безпеку.

Таким чином, комета, хоч і може викликати тривогу, також відчиняє двері для можливостей та змін.

Комета, зображення з вільних джерел

Читайте також:

Можливості та гроші посипляться з усіх щілин: знаки Зодіаку, які зможуть розбагатіти у жовтні 2024 року .

Восени точно не замерзнете: знаки Зодіаку, які зустрінуть своє кохання до початку зими .