Усі ми знаємо, що сузір'я, під якими ми народилися, значно впливають на наше життя.

Залежно від знака Зодіаку, хтось може бути агресивнішим, двоособливішим, більш компанейським і т.д. А ще від знака Зодіаку залежать і лідерські риси. То які знаки Зодіаку мають більше шансів стати лідером будь-де: у компанії, у робочому колективі, або навіть у країні...

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви заслужено посідають перше місце серед лідерів. Цей вогненний знак буквально народжений для того, щоб вести за собою. Їхня яскрава харизма і впевненість у собі притягують людей, як магніт. Лев вміє жартувати, підтримувати розмову та блищати в будь-якій компанії, що робить її ідеальним лідером. Крім того, Леви мають винятковий розум, вони ретельно розуміються на тому, чим займаються, і вміють брати до уваги всі нюанси. Сильна лідерська якість Лева – це його дружелюбність. Цей знак легко знаходить спільну мову з підлеглими, створюючи навколо себе атмосферу комфорту та довіри. Прагнення до незалежності та бажання контролювати процес роблять їх відмінними керівниками.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви, хоч і відомі своєю уважністю до деталей та перфекціонізмом, також можуть стати відмінними лідерами. Цей Земний знак відрізняється винятковою організованістю та відповідальністю. Начальник-Дева ніколи не залишить вас у невіданні - ви завжди знатимете, що і як робити. Крім того, Діви вміють слухати. Якщо у співробітника виникли особисті чи професійні проблеми, керівник-Діва виявить співчуття та постарається допомогти. Однак зловживати добротою цього знака не варто — втративши довіру Діви, повернути її практично неможливо. Тим не менш, їхня здатність до чуйності та порядку робить їх надійними та справедливими начальниками.

Єгипетський гороскоп, зображення з вільних джерел

Популярні новини зараз

Під час походу в магазин захопіть корвалол: головні продукти дозволять тільки "обрані"

Розлученням запахло? Настя Каменських розповіла про повернення до колишнього: "Я розбила серце..."

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези - ідеальні керівники з точки зору комфорту для співробітників. Цей знак, керований Венерою, цінує гармонію та дипломатичність, що допомагає їм легко вирішувати конфлікти на роботі. Терези ніколи не провокуватимуть напругу, вони воліють згладжувати гострі кути і підтримувати доброзичливу атмосферу в колективі. Однією з важливих якостей Терезів є їх позитивний настрій. Вони вміють мотивувати колектив та надихати на нові досягнення. Терези також прагнуть балансу та матеріального достатку, що робить їх відмінними керівниками з погляду стабільності компанії та турботи про підлеглих.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Близнюки - це знак, який привносить у лідерство елементи легкості та креативності. Вони люблять спілкування, веселощі та готові дружити з підлеглими. З Близнюками легко домовитися, вони не суворо дотримуватимуться офісних правил і готові прощати невеликі запізнення та зриви дедлайнів, оскільки самі не завжди відрізняються пунктуальністю. Близнюки мають універсальність: вони можуть працювати як у творчій, так і в аналітичній сфері, вміючи одночасно генерувати ідеї та контролювати фінансову складову бізнесу. Єдиний недолік — схильність до пліток, тому з цим знаком краще триматися подалі від зайвої відвертості.

Лидер "Радикальной партии" Олег Ляшко

Читайте також:

Небезпечні дати жовтня – календар магнітних бур .

Хитрість на мільйон : як довго позбутися пилу.