Є люди які відвідують перукаря двічі на рік: наприкінці зими, коли настав час знімати шапку, і на початку - коли пора цю шапку надягати.

Так от, жовтень нас і наближає до пори надягання шапки, а для того, щоб волосся себе добре відчувало, важливо стригти і фарбувати його в правильні дні. І це стосується не тільки волосся, а й нігтів. Давайте розбиратися з місячним календарем краси на жовтень-2024: коли найкраще записатися на манікюр?

Парикмахерские и салоны красоты откроются не везде

Жовтень 2024 року: ключові дні для стрижки нігтів

1 жовтня: Знак Діви

З початком жовтня Місяць перебуває у знаку Діви. Цей день ідеальний для стрижки нігтів, оскільки допомагає зміцнити нігтьові пластини та запобігти їхній ламкості. Рекомендуються ванни з відварами цілющих трав. Для посилення ефекту можна робити процедури перед сном та надіти теплі рукавички.

2, 3, 4 жовтня: Знак Терезів

2 жовтня - день молодика, коли стрижка нігтів небажана через ослаблення біополя. Найкращі дні для манікюру — 3 та 4 жовтня, коли стрижка прискорює ріст та покращує загальний стан нігтів.

5, 6 жовтня: Знак Скорпіона

Місяць переходить у Скорпіон, що робить ці дні особливо сприятливими для стрижки, якщо ви хочете стимулювати зростання та покращити зовнішній вигляд нігтів. Період також підходить для лікування та профілактики грибкових захворювань.

Популярні новини зараз

Тарифи на світло піднімуть у жовтні

Катерина Полтавська у 40-річчя Остапчука вивалила несподівану правду про чоловіка: "Ти часто знецінюєш"

Відстрочка від мобілізації закінчиться цієї осені: ТЦК ошелешили українців

Доленосне рішення ЗСУ: якою тепер буде мобілізація для чоловіків 50+

Показати ще

7, 8, 9 жовтня: Знак Стрільця

Стрижка нігтів у дні, коли Місяць знаходиться у Стрільці, прискорить їх зростання та надасть здорового вигляду. Новий яскравий манікюр може стати джерелом натхнення та впевненості.

Манікюр, фото з вільних джерел

10, 11 жовтня: Знак Козорога

Ці дні підходять для процедур, що зміцнюють, особливо якщо у вас ламкі нігті. Стрижка тим часом допоможе поліпшити здоров'я нігтів.

12, 13 жовтня: Знак Водолія

Період для інновацій та творчого підходу до манікюру. Якщо ви хочете змінити форму нігтів або випробувати нову техніку догляду, ці дні ідеально підходять для експериментів.

14, 15 жовтня: знак Риб

Енергетика зростаючого Місяця в Рибах створює умови для відновлення та зволоження нігтів та кутикули. Стрижка допоможе підтримати зростання і позбутися ламкості.

16, 17 жовтня: Знак Овна

Ці дні не підходять для стрижки, але чудово підходять для відновлення нігтьових пластин та профілактики грибкових захворювань.

18, 19 жовтня: Знак Тельця

Стрижка нігтів у ці дні допомагає позбутися сумних думок та сумнівів. Використання зелених та золотих відтінків лаку приверне грошову енергетику.

Манікюр, фото з вільних джерел

20, 21, 22 жовтня: Знак Близнят

Стрижка нігтів у період доречна тим, хто хоче розпочати новий етап життя. Зміцнювальні процедури можна проводити як у салоні, так і в домашніх умовах.

23, 24 жовтня: Знак Раку

Це час для відновлення та зміцнення нігтів. Рекомендується акуратно підстригти нігті та зволожити кутикулу.

25, 26 жовтня: Знак Лева

Ці дні підходять для стрижки, яка допоможе стимулювати зростання нігтів та додати їм доглянутий вигляд. Це чудовий період для експериментів з дизайном та яскравими лаками.

27, 28 жовтня: Знак Діви

Гарний час не тільки для стрижки, але і для лікування нігтів. Рекомендуються зміцнюючі ванни та засоби для поліпшення структури нігтьової пластини.

29, 30, 31 жовтня: Знак Терезів

Останні дні жовтня підходять задля досягнення естетичної досконалості. Стрижка тим часом допоможе підтримувати нігті в ідеальному стані.

Читайте також:

Небезпечні дати жовтня – календар магнітних бур .

Хитрість на мільйон : як довго позбутися пилу.