Український оглядач шоу-бізнесу Богдан Беспалов нещодавно поділився інтригуючими новинами про співака Олега Винника, який був у Німеччині з початку повномасштабного вторгнення Росії.

За словами джерела Беспалова, яких він прозвали «кошенятами», Винника бачили за кермом у центрі Києва, що ознаменувало його очевидне повернення в Україну.

Беспалов також згадав, що керівництво Винника зверталося до провідних фахівців зі зв'язків із громадськістю з пропозицією про співпрацю з артистом, але поки що всі пропозиції були відхилені.

Експерти зі зв'язків із громадськістю, схоже, вагаються через потенційні репутаційні ризики, як зазначив Беспалов: «Вони бояться репутаційних ризиків, тому що піарникам з ім'ям є що втрачати».

Олег Винник

Ще більше спантеличило оглядача обґрунтування повернення Винника. Він висловив скептицизм, поставивши під сумнів шанси співака на відродження своєї кар'єри та запитуючи, хто може підтримати його у його спробі повернутися на українську розважальну сцену.

Популярні новини зараз

Мінусова температура навіть удень: погода вразить різкими заморозками

Катерина Полтавська у 40-річчя Остапчука вивалила несподівану правду про чоловіка: "Ти часто знецінюєш"

Радіти врожаю будете завжди: де потрібно, а де небажано висаджувати полуницю

Відстрочка від мобілізації закінчиться цієї осені: ТЦК ошелешили українців

Показати ще

«Якого біса Винник у Києві? З чого він узяв, що якимось дивом йому вдасться реанімувати свою кар'єру? Хто зараз стоїть за Винником і хто зацікавлений у відбілюванні та поверненні його в український інформаційний простір?», - сказав Беспалов.

Читайте також:

Олег Винник засвітився у центрі: "Ніби чудес не існує"

Тіна Кароль у спідній білизні вразила апетитним тілом 20-річної дівчини: про таку фігуру всі мріють

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?